Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A moziban meg szeretném nézni...

A moziban meg szeretném nézni a Minyonok című mesét és előre lefoglalnám a jegyeket.3D-t vagy simát foglaljak? 3D-s filmeket még nem láttunk moziban.

Figyelt kérdés

2015. júl. 7. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én konkrétan nem látom/érzékelem a 3D-s filmeknél azt a 3D-t. És az emberek egy bizonyos százalékánál ugyanez van. Sőt egy idő után azt hiszem kezdd kellemetlen lenni.Ezért én simát foglalnék.
2015. júl. 8. 01:59
 2/5 anonim ***** válasza:

A sima, bármelyik moziban lévő 3D értelmetlen...Körülbelül 3x voltam képest pénzt kiadni érte, az első alkalommal még volt 1-2 jó jelenet amit tényleg 3D-be láttam, utána semmi, nagyon hamar hozzászokik a szemed, és ezeket a vásznakat nem is erre tervezték.

3D-s filmet szerintem csak az Arénában éri megnézni, IMAX-ben, mert ott a vászon erre lett kitalálva, és az igazán jó (pontosan ezért is jóval drágább az IMAX-os jegy mint a sima 3D)

Egyszóval szerintem bőven elég belőle a sima 2D-s vetítés, nem ad többet a 3D-s és csak drágább a jegy, főleg hogyha most mennétek először mert akkor még a szemüveget is meg kéne venni...

2015. júl. 8. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennek most nem valami látványos a 3D-je, szóval inkább 2D-ben nézzétek.
2015. júl. 8. 15:15
 4/5 anonim válasza:
Mikor adják?mik az időpontok?
2015. júl. 8. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egészséges a térlátásod, akkor ki ne hagyd!

Aki képes látni, annak hihetetlen jó élmény.

Aki nem látja jól a 3D-t annak nagyon zavaró is lehet.

Van aki nem képes érzékelni a 3D látványt. Az emberek legalább 20%-ának van ilyen tér érzékelési betegsége, igazándiból beidegződési zavar. Ez valamilyen korábbi látásprobléma vagy kezdeti kancsalság miatt lehet amiből, már kigyógyult az illető, de akkoriban, még kiskorában nem tanult meg jól térben látni. Van aki látja, de szédül tőle.

Akinél nincs semmilyen probléma, annak viszont hihetetlenül jó a 3D látvány. Egyszerűen nem a vásznon látod a történteket, hanem előrébb, akár szinte neked futnak, repülnek a dolgok, hogy félrekapod a fejed tőle egy jó effektnél, és a vászon helye mögött is látszanak dolgok képek, amik látszólag szabadon mozognak a térben.

Ez az anyag kidolgozottságán is múlik.

[link]

2015. júl. 8. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!