Ti láttátok már Asterix 12 próbája című 1976-os rajzfilmet és ha igen nektek mi a véleményetek róla?
Számotokra mennyire volt emlékezetes?
Számomra gyerekkorom (90-es évek) egyik legjelentősebb rajzfilmes élménye volt.
Engem az Iris-es hipnotizálós rész és a szörnybarlangos rész fogott meg igazán :D
"Nézz jól a szemembe, te egy vaddisznó vagy!" xD :D
Pár hónapja láttam, amikor valamelyik csatorna adta, szórakoztató kis filmecske volt, mint ahogy az az Asterixes rajzfilmektől megszokott.
Bár érződött rajta, hogy nem egy már meglévő Asterix képregényre alapozták a sztorit, mert annyi szokatlan dolog volt benne.
Hát igen ezek a rajzfilmek még úgy lettek kitalálva, hogy anyuka apuka se unja halálra magát alattuk :) Magyar példa erre a Macskafogó :)
Mondjuk nekem meghatározóbb az Asterix és a nagy csata.
Már ha abban van benne a jós. Egyrészt annak volt szerintem a legszebb a rajza, és az az a történet amit először játszottam PC-s játékon :) A filmet ,csak később láttam,
Mikor össze kellet gyüjteni a hozzávalókat, és ha valamit elrontottál felrobbant :)
Csak én ugyanígy fekete fehérben játszottam vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!