Breaking Bad 5. évad szinkron?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a sorozat egyhuzamban végignéztem az első 4 évadot szinkronosan pazar. De az 5.évad az utolsó csak angolul van magyar felirattal az elsőrészt megnéztem belőle de nem tetszik a szinkron jobban visszaadja a hangulatot. Valaki tudja mikorra várható hogy elkészítik a magyar szinkront? Bithorlo és Beload oldalon szerintem hamar fent lesz szóval csak az kellen mikorra csinálják meg megvárjam vagy nézzem meg angolul?2015. júl. 4. 16:03
1/4 anonim válasza:
lesz szinkron,azt nem tudni mikor
2/4 anonim válasza:
Hidd el,hogy eredeti angol hanggal sokkal jobb!
3/4 anonim válasza:
az jópofa, hogy szerinted a magyar szinkron jobban visszaadja a hangulatot az eredeti hangsávnál :D azt a hangulatot, amit az eredeti hangokkal teremtenek meg amerikai készítők. érdekes.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerinted amikor valaki(én) magyarul kezi el nézni 4 évad után az első angol rész lesz nekem eredeti hangulatú? Ez az érdekes...
2015. júl. 4. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!