Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti milyen sorozatokat néztek?

Ti milyen sorozatokat néztek?

Figyelt kérdés
Szóval kifogytam a sorozatokból és így kíváncsi lennék arra ,hogy ti miket néztek:D

2015. júl. 1. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
game of thrones, grimm, outlander, pretty little liars, reign, grey's anatomy, teen wolf, 24
2015. júl. 1. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Teen wolf, Arrow, Flash, Trónok harca, Grimm, Daredevil, Bates motel, Sherlock, Merlin kalandjai, Hős legendája, The Tomorrow People, Death Note, Robin Hood, Amerikai horror sztori
2015. júl. 1. 16:12
 3/9 anonim válasza:
The Walking Dead
2015. júl. 1. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
The walking dead, Shameless (szégyentelenek), Kaliforgia, Kés alatt, Így jártam anyátokkal, Jim szerint a világ, Életem értelmei, Hawai Five-0, Zsaruvér, A cég
2015. júl. 1. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindhárom CSI-sorozat, Dr. Csont, Gyilkos elmék, Döglött akták, A rejtély, Cobra 11, Medicopter 117, Knight Rider, Barátok közt
2015. júl. 1. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Én most nagyon keveset: Hannibal, American Horror Story Game of Thrones.

A Bates Motelt és az Outlandert tervezem bepróbálni.

Grimmet, Supernaturalt, Teen Wolfot, Penny Dreadfult néztem régebben - az újabb epizódokba képtelen vagyok belerázódni, de csak azért mert nyamvadt vagyok, nem mert adtak le a színvonalból ;) Szóval ezek erősen ajánlottak.

Animét szoktam még nézni: Tokyo Ghoul, Kuroshitsuji, Rozen Maiden. De ha csak egyetlen animét nézel meg, az a Death Note legyen.

2015. júl. 1. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Daredevil; Twin Peaks; Banshee; Doctor Who; Eureka; True Detective; Life (Damian Lewis-al); Vikings.
2015. júl. 1. 19:38
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz mindenkinek:D
2015. júl. 1. 19:43
 9/9 anonim válasza:

Tudom, régi kérdés de azért le írom:

1. Teotfw

2. Stranger things

3. Pretty little liars

4. Walking dead

5. Fear the walking dead

6 Riverdale

7. 13 reasons why

8. The 100

2018. márc. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!