Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dvd-re másolás úgy hogy...

Dvd-re másolás úgy hogy elinduljon asztali dvd lejátszón?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet hogy van egy .avi filmem, 2 darabban volt de egyesítettem és lejátsza a media player meg minden. Fel szeretném írni dvd-re úgy hogy az asztali dvd lejátszó letudja majd játszani.. Nekünk nincs ilyen lejátszónk ezért nem tudom tesztelni hogy müködik-e ahogy megcsinálom, ezért olyan megoldás érdekelne ami biztos hogy müködik.

Köszi

2010. márc. 2. 22:12
 1/5 anonim válasza:
Szia! Van egy program amivel rendes DVD-t tudsz csinálni, a neve: ConvertXtodvd van serial-om ha érdekel.
2010. márc. 2. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
ennél azért több infó kellene. Milyen kiterjesztésűek a fájlok?
2010. márc. 3. 01:14
 3/5 anonim válasza:

.Vob

Két mappa VIDEO_TS, AUDIO_TS ezért mondtam h normális dvd formátum...

2010. márc. 3. 13:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Elsö válaszoló:

Köszi ez teljesen jól müködik, a menüt is megtudtam velem csinálni és elvileg teljesen jó lesz majd, remélem lefogja játszani tényleg :)

2010. márc. 5. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Na igaz kicsit késön írok, de tényleg bevált, még zenét is tettem alá és az is ment a menüvel együtt amikor néztük a filmet :)

Csak azért emeltem ki most a kérdést, hogy ha valakinek hasonló gondja lenne akkor tudja mi a megoldás.

2010. máj. 1. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!