Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tokyo Ghoul mangát hol tudnám...

Tokyo Ghoul mangát hol tudnám meg találni magyarul vagy ha sehol akkor valaki leírná nekem a végét?

Figyelt kérdés

2015. jún. 30. 23:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, Sajnos magyarul sehol, Egyébként nem tudom elmondani a végét mert még nincs vége, a manga sorozat jelenleg Tokyo Ghoul:RE néven fut. Egyébként az alap Tokyo Ghoulnak úgy lett vége, hogy Arima látszólag megölte Kanekit, de ahhoz hogy értsd ezt el kéne olvasni. Angolul egyébként fennt van és olyan nagy angol tudás nem kell hozzá, hogy ne értsd meg, egyébként németül is fenn van. Remélem segítettem :)

Amúgy ha valaki elkezdené fordítani én szívesen segítenék neki. :)

2015. jún. 30. 23:31
 2/2 anonim válasza:
Tévedés! Magyarul fent van animeaddicts-on, de azt hiszem csak a 19. fejezetig, utána a folytatást a facebookon találod feltöltve a "tokyo ghoul hun" oldalon. ( Ott találod a linket is az első 19 fejezethez )
2015. júl. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!