Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt a véleményetek Oberyn...

Mi volt a véleményetek Oberyn Martellról, mit szerettetek benne, mit utáltatok?

Figyelt kérdés
Red Viper forever :3

2015. jún. 29. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokan oda vannak érte. Nekem olyan semleges karakter. Sorozatból szerintem nem sokat tudunk meg róla, könyvvel nem tudom mi a helyzet. Mondjuk amikor közölte Tyrionnal, hogy ő lesz a bajnoka, akkor egy kicsit csipáztam.
2015. jún. 29. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Hidd el , az elején számomra egy se*ggfej volt (na jó olyan 2 másodperc alatt megszerettem :D
2015. jún. 29. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az tetszett benne, hogy mert szembemenni Tywinnel és a Lannisterekkel, annak ellenére, amik történtek már.

Eddig nálam ő a legjobban megírt Martell karakter a sorozatban. Pedig a könyvekben tényleg nem szerepel olyan sokat, persze irtó jó szövegei vannak.

De sajnos a többi Martell karaktert nem sikerült jól kivitelezni. Pl. Dorannek is volt pár ütős szövege. Én vártam, hogy benne legyen, de talán majd jövőre.

2015. jún. 29. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem szerepelt túl sokat a könyvekben sem. Nem lett a kedvenc karaktereim egyike, de az ő főszereplésével egy nagyon jó "spin-off" sorozatot lehetne készíteni, mert:

-fiatal korában a Citadellán tanult,de ott hagyta, mert unalmas volt neki

-megfektette Lord Yronwood szeretőjét, majd párbajban megölte a Lordot mérgezett fegyverrel, innen ered a "Red Viper"

-az előzőért száműzték, így először Lysben keresett menedéket, ami híres a párnaházaiért (bordélyok :D), majd zsoldos lett és egy saját zsoldos sereget hozott létre

-Casterly-Rockra utazott,h megismerje és feleségül kérje Cerseit

-8 fattya lett 5 különböző nőtől

-megnyomorította Willas Tyrellt,de kb. barátok lettek és leveleztek egymással

-megküzdött Rhaegar Targaryennel és Barristan Selmyvel (mindkettő ellen alul maradt)

Szal elég eseménydús élete volt.

2015. jún. 29. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
És kimaradt,h ő volt az,aki titokban Braavosba ment a Viseryst és Danyt megszöktető Willem Darryhez,h alkut kössön, ami alapján ha Viserys visszamegy Westerosra, akk feleségül veszi Arianne Martellt és Dorne támogatni fogja őt.
2015. jún. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!