Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit láttál legutóbb? Mit...

Mit láttál legutóbb? Mit akarsz most megnézni?

Figyelt kérdés
Ajánljatok minél több filmet, köszönöm!
2010. márc. 2. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Viasztesteket néztem tegnap, ma pedig a : Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron-t fogom megnézni:D
2010. márc. 2. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:

A Farkasembert láttam nemrég moziban. ( Ajánlom, mert vannak benne tipikus hülyezene-után-hirtelen-ordítozós részek, amiktől meg lehet ijedni, bár a vége kmmm sz@r és még szépen fejeztem ki magam)

És most már számolom vissza az órákat az Alice in Wonderland című Tim Burton, Jhonny Depp filmet.. Ha ez a két név együtt szerepel csakis jó lehet nem? Főleg 3D-ben!!

2010. márc. 2. 20:56
 3/9 anonim válasza:
Clint Eastwood gran Torinoját néztem meg legutóljára,jó kis film volt.nemrég láttam még Liam Neesonnal az Elrabolva-t,nagyon pörgős akciódús ,remek film volt!amit pedig szeretnék megnézni az az Alkonyat harcosa.
2010. márc. 2. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Tegnap néztem moziban az Egek urát, ajánlom mindenkinek, jó volt!

Ja hiszen ma még megnéztem az Anya a pácban c. filmet is... az is aranyos volt!

Már láttam, de holnap újranézem a Cserbenhagyás c. filmet!

Ma este pedig Grace klinika!!!!

2010. márc. 2. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
tegnap láttam, a rekviem egy álomért-et, és a titanic-ot. megszeretném nézni a gilbert grape-et, és a szerelmünk lapjait.:)
2010. márc. 3. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit néztem utoljára és azt sem mit akarok nézni legközelebb de ajánlani tudok:

A jövő kezdete (Pay it forward)

Beszélj (speak)

Láthatatlan (The invisible)

Keith (Keith)

A 23-as szám (The number 23)

2010. márc. 3. 12:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, köszönöm!

Az Alice-t én is nagyon várom! :P Csakis moziban vagyok hajlandó megnézni. : D

Nyugodtan jöhetnek még ötletek. =)

2010. márc. 3. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:

A múlt héten néztem a Csokoládét (kizárólag csokival nézd), A mások életét (eszméletlen jó német film), a Ponyvaregényt és a Betépvét holnap megyek Alice csodaországbanra.

Szeretném megnézni a Bábelt, Nagy Halat, A halott embert, az Ed Woodot és még annyi mindent, hogy húúú...

2010. márc. 4. 18:35
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! =D
2010. márc. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!