Melyik sorozatot utáljátok a legjobban?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 20:58
1/9 anonim válasza:
Ami mostanában fut - RTL szemeteket, Comedyn most a Christine kalandjai, ami hihetetlenül primitív. Régebbről konkrétan nem emlékszem melyiket utáltam a legjobban.
Nincs rossz műsor, csak rossz idősáv - tartja a latin közmondás, tehát felőlem adjanak amit akarnak, csak én nehogy véletlen rákapcsoljak.
2/9 anonim válasza:
Breaking bad,a legnagyobb csalódás :/
3/9 anonim válasza:
a Barátok köztet eléggé utálom legalább annyira mint a szomszédokat anno.
4/9 anonim válasza:
Az az éjjel-nappal bp. ökörség sorozatnak számít?
Mert akkor azt.
Egyébként nem nézek olyat, ami nem tetszik, így nincs is mit utálni.
5/9 anonim válasza:
Nem minden sorozatot nézek, így teljesen egyértelműen nem tudok válaszolni, de talán az Éjjel-nappal Budapest és a Szulejmán - ez a 2
6/9 anonim válasza:
#2: Mi volt akkora csalódás a BreakingBad- ben?
7/9 BenToro69 válasza:
A Breaking bad magasan a nézhető kategóriába tartozik.
Szerintem az Agymenők kritikán aluli.
8/9 anonim válasza:
Jóbarátok. Meg az olyan sorozatok, amik alá aláröhögnek... aztán még Szulejmán, Jóban-rosszban
9/9 anonim válasza:
6. 7. Én csak minőségi sorozatokat nézek és azok között volt a legrosszabb,persze természetesen nézhető,de eléggé zavaró volt a vontatottsága,meg volt a nagy kartell biznisz,a 4. évadra kiteljesedett,iszonyatosan jó volt az egész évad,főleg a vége,de az 5. évad???pár suttyó paraszt ember?az ő legyőzésükről szólt az évad nagy része (meg sok minden másról) és egyszerűen nevetséges volt,meg a vége se tetszett,nem volt méltó a halála a sorozathoz ,vagyis nem így kellett volna meghalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!