Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a Mosby taktika (Így...

Mi a Mosby taktika (Így jártam anyátokkalban)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
i think... I love you
2010. márc. 2. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:

A taktikai könyvbe?:D:$

Az h a bárba a Barney beöltözik olyan "Ted"-esen és egy gyűrűvel odamegy egy csajhoz és valamit mond,de már rég láttam,azzal kapcsolatba mond valamit h nem ment hozzá feleségül az a valaki,és szánalmasan néz közbe meg minden:DÉs akkor az adott csaj megsajnálja stb..:D

Valami ilyen:D

Így jártam anyátokkal 4eveeer^^<3

2010. márc. 15. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:

A Mosby taktika az az " I think i'm love with you " (azt hiszem szerelmes vagyok beléd)

de van még egy a "Ted Mosby" a taktikai könyvőbl (Playbook)

az az amit az előző válaszoló leírt, beöltözik Tedesen és eljátssza a csajnak h most hagyták ott az oltárnál :D

2010. márc. 27. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:

I think i'm in love with you..

Javítva az előttem szólót.

2010. ápr. 19. 16:27
 5/8 anonim válasza:
100%
Én nem akarok kukacoskodni, de olyan, hogy Mosby taktika nincs. Ted az első randiján azt mondta Robinnak, hogy szereti, és emiatt Robinnak már nem kellett. Később Robin használta ezt Barney-n, aki kiszeretett belőle ennek hallatára. (hogy szereti) Persze aztán összejöttek :D Ez a The Mosby. A másik a Playbook című részben van, Barney találta ki, és abból áll, hogy beadja egy csajnak, hogy otthagyták az oltárnál. Teddel tényleg megcsinálta ezt Stella, ezért ennek a neve a Ted Mosby. Nem csak Barney csinálhatja meg.
2010. máj. 14. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:

"kukacoskodni" :DD

igazad van ez a jó válasz:)

2010. máj. 15. 16:27
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) amikor ezt írtam még nem néztem az Így jártamot, egy nagyon aranyos barátom mondta hogy ne menjek el bulizni mert Ted Mosby taktika:) persze azóta összejöttünk:)
2010. máj. 16. 22:20
 8/8 anonim válasza:
az, h az első randin azt mondod: Azt hizsem szeretlek!
2010. okt. 31. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!