Van olyan oldal, ahol fel van sorolva az összes film?
Igen köszönöm, az imdb-t én is megtaláltam, a 250-es toplistát is, viszont ezen az oldalon nem találtam a teljes listát. Válogatós vagyok, nem 250-es toplisták kellenek, hanem több ezres listák :)
Olyanokat szeretek amiben egy lojális személy szembeszáll a gonosz elnyomással, vagy egyéb neki nem tetsző személyekkel szemben. Ami még nagyon fontos hogy nagyrészt természetben játszódjon a film, de játszódhat kihalt telepeken is, az a lényeg hogy ne egyen benne nagy városi nyüzsgés. Például egy személy csalódik a hatóságokban, jó megszivatja őket, vagy maffiózó lesz belőle. Vagy pl. egy embert elhagyják a társai, és bosszút esküszik, mint a revenant. Olyan nyáladzásokra nem vagyok kíváncsi, hogy egy ember feladja az egész küldetését és csecsemőket ment, ezért is írtam feljebb a lojális szót, a főszereplő a célok egészét nézze, ne tévedjen bele a részletekbe. Nagyjából ilyenek az igényeim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!