Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedvenc sorozatotok, amit...

Kedvenc sorozatotok, amit nekem is ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 17:59
 1/9 FrayeD válasza:
Ha valami humorosra vágysz, tudom ajánlani a Számkiszervezettet :) egy amcsi palit kiküldenek Indiába dolgozni egy call-center-be, az egy állati sorozat, mindenképp kezdd el ;)
2015. jún. 26. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, milyen fajták érdekelnek. Én például imádom a krimit, ezért mindhárom CSI-sorozatot szeretem, ezen kívül Dr. Csont, Gyilkos elmék, Döglött akták. Akcióval vegyítve a Cobra 11 felülmúlhatatlan. Szimplán akcióból Walker a texasi kopó, A bohóc, és a Légizsaruk, misztikusból A rejtély, családiasból a Barátok közt, akció-kaland-romantika vegyesen Knight Rider, Baywatch, Medicopter 117, ha viszont a szappanoperákra buksz, akkor Árva angyal, Édes dundi Valentina, Lisa csak egy van, Sarokba szorítva, vagy pedig az Acapulco-öböl.

Nem tudom, mit szeretsz, én például ezeket néztem, nézem.

2015. jún. 26. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha vígjátekokat szeretsz akkor: Agymenők, Így jártam anyátokkal, Jim szerint a világ, Moder család. Ha a gyerekesebb vígjátékokat kedveled (korot nem írtál szóval így nehezebb ajánlani) akkor: Liv &Maddie, Eb és a web, Jessie, Zsenipalánták és az én személyes kedvencem: 10 dolog amit utálok benned aztán még: Pretty Little Liars, Trónok harca, Selfie, Kertvárosba száműzve
2015. jún. 26. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Terepen

Kemény zsaruk

Tin Peaks

2015. jún. 26. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Trónok Harca, Vikingek
2015. jún. 26. 20:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,egyébként 17/F.
2015. jún. 27. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Igenis, Miniszter úr!

[link]

Igenis, Miniszterelnök úr!

[link]

2015. jún. 27. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Teen Wolf
2015. júl. 9. 19:21
 9/9 Kovács János Szal. ***** válasza:
Narcos (nem árt egy kis történelmi áttekintés a kábítószer kereskedelemről)
2015. dec. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!