Felismeri valaki ezt a filmet?
Figyelt kérdés
A 90-es években láttam, valamelyik magyar csatornán.
Árvaházbeli srácok voltak a főszereplők.
Valami kalandra vállalkoztak, megszöktek, talán valamelyikük rokonát próbálták felkutatni.
A vége felé behatoltak valahova és közben elkapták őket és egy nagydarab fickó az egyiküknek súlyos fejsérülést okozott.
Valamivel később egy jelenetben az látszik, hogy ez a nagydarab fickó, aki nem teljesen százas, simogatja az eszméletlen vagy csak kába vérző fejű srác fejét, aki később talán meg is hal.
2015. jún. 26. 01:16
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a faradozasodat, de nem ez az. Abban szerintem nincsenek hires szineszek es a fiuk vegig gyerekek maradnak, nem nonek fel a tortenetben.
2015. okt. 25. 18:18
3/4 anonim válasza:
Sajnálom ha nem ez az a film amit keresel,de szerintem Robert DeNiro,Dustin Hoffman,meg Brad Pitt elég híres. :D
4/4 anonim válasza:
Ja bocsi,nem értelmeztem én jól amit írtál,vagyis úgy érted,hogy amit te keresel abban nincsenek annyira ismert színészek.Én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!