51-es körzetről filmek, címek?
Figyelt kérdés
51-es körzetről készült filmeket tud valaki mondani, a 2015-ös változatról tudok, de a kommentek alapján nem nézem meg, mert nagyon lenézik, és amúgy is feliratos még?! Azt olvastam hogy számtalan film készült az 51-es körzetről de egyet sem találtam! Esetleg jó UFO-s filmeket tud valaki mondani, már láttam az összes UFO-s filmet szerintem, de hátha tud valaki még újat mondani! Köszönöm előre is a válaszokat!2015. jún. 25. 19:50
1/6 anonim válasza:
Sose bóklássz az 51-es körzetben még ebben az évben fog ki jönni de van benne néhány valós dolog:
Gondolom ezt már láttad:Az 51 es körzet titkai
https://www.youtube.com/watch?v=B6LGTSsI-dQ
De ha kell még akkor majd még keresek de nem hiszem hogy van több magyar főleg nem 2015-ös!
Legtöbb angol van és nem hiszem hogy lefordítják magyarra a 2015-össeket vagy ha le is akkor az év végére lesz!
Ha érdekel még néhány dolog akkor írj rám privátban!
De ne reptoitkodj! Igen te! Lehetetlen! De lehetséges!
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Nem Dokumentum filmre gondolok, hanem Thiller, vagy Akció, vagy horror, vagy mindegy! Csak az 51-es körzetről szóljon! Azért köszi a válaszokat!
2015. jún. 27. 15:10
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a link-eket, de nem dokumentum film érdekel!
2015. okt. 4. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!