Orosz és finn filmeket nagyon szépeket ismertek?
Szállnak a darvak című filmet akartam én is mondani,hisz amikor gyerek voltam minden évben kötelező volt megnézni.
De nézheted a "No megállj csak" mesét is oroszul.
Köszönöm szépen :) Remélem megtudom szerezni valamelyiket. Szerintem is szép nyelv, nem értem miért tartják sokan csúnyának. :( Különösen énekben nagyon szeretem hallgatni. :D
A Kukushka meg van, csak a felirat nem jó hozzá. :( Tényleg jut eszembe akik már látták eredeti hanggal, ott is úgy volt, hogy amikor a finn meg a lapp beszél akkor oroszul alámondják? Mert ez engem nagyon zavart.
Most éppen a Ruszlán és Ludmillát 1976-ost töltöm, remélem jó lesz. :D
Orosz: Sztalker, Solaris. És egyéb Tarkovszkij műremekek.
Ez pedig orosz sorozat: A tavasz 17 pillanata. (Ez 6 db DVD és a TESCO-ban meg Alexandra boltokban láttam darabját 200 - 500 - 900 Ft-ért... én a TESCO-ban vettem 299-ért)
A Kővirág-ról és A Boldogság madaráról port.hu-un nem találtam semmit. :( Olyat találtam, hogy A Boldogság Kék Madara. Az lenne? A Kővirágról valahol csak annyit olvastam, hogy rajzfilm.
A Darvak szállnak viszont megvan, akit érdekel itt vannak a linkek:
Nem tudom milyen a minősége én még nem láttam, mert előbb még mást kell letöltenem valakinek, utánna ez
következik. Aki esetleg letölti, írja meg milyen volt! Köszi!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!