Csak neke tűnik fe a hasonlóság a Lawless és a Sons of Anarchy között?
Egy csomó közös van bennük. A hangulat, a téma, Amerika, a zene...
A Lawlessben leöntenek szurokkal egy embert.
A Sons of Anarchy-ban Tig leégeti egy ember hátát.
A Lawlessben meghal egy kicsit szerencsétlenebb fiú, aki jóban volt a szeszfőzdésekkel, a gonosz bácsi öli meg.
A Sons of Anarchy-ban Halfsacket is megöli egy rosszfiú.
A bűnözős téma is egyforma. Rivalizálnak a különböző csládok/bandák.
A Lawlessben az a csávó, akinek középe el van választva a haja, egy nagymenő bűnöző, aki nem szívesen nyúl hozzá az ellensegeihez
A Sons of Anarchy-ban ugyanezt a szerepet Deamon Pope tölti be.
Szóval csak szerintem hasonlítanak?
Ha nem, akkor meg szerintetek ki lopta az ötletet kitől?
Én még csak a SoA-t láttam, és nagyon nagy kedvencem, szóval nem tudok nyilatkozni, de ha tényleg ennyire hasonlít erre a másikra, akkor az már rossz nem lehet...
Közben utána néztem, ez a Flawless egy film, azt hittem ez is sorozat :) 2012-es, a SoA viszont 2008-től indult, ha ezt nézük, akkor inkább a film készítői lophattak ötleteket szerintem...
Húú de okos vagyok, hogy nem gondoltam arra, hogy nézzem meg a kiadás dátumát XDDD
Amúgy én is nagyon-nagyon bírom a SoA-t... Te vagy az első ember aki osztja ezt a "nézetemet" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!