Tudnátok jó filmeket írni? (főleg drámákat)
Gran Torino,nem mesélek semmit róla,mert akkor nem lesz érdekes számodra,ha netán megnéznéd.
Hét élet,ugyanaz a szöveg mint fenn.
Nézd meg őket,és garantálom nem fogsz csalódni,ha mégis,lepontozol :D :D
Miss Daisy sofőrje
Benjamin Button különös élete
Nem sok drámát láttam eddig életemben, de amiket láttam, közülük erre a kettőre azért emlékszem, mert nekem nagyon bejöttek.
Benjamin Button borzalmas. Minősíthetetlen. David Fincher legrosszabb filmje, attól már csak jobbat tud csinálni.
Isten városa - ez a braziliai favellákban élő emberek èletét mutatja be. Kis gengszterfilm is van benne, de inkàbb drámának nevezném
Harcosok klubja - Brad Pitt egyik legjobb filmje
Amerikai história x - egy nácipropaganda film. Nagyszerű színészi játékokkal és egy érdekes történettel. Nem sok rosszat lehet róla mondani
Amerikai Szépség - Ez egy olyan film amit MegaOscarnak lehet nevezni, DE meg is érdemli nem úgy, mint pl a Benjamin Button. Kevin Spacey hatalmasat játszik benne és ennek sem rossz a története.
Gyűlölet - ezt a filmet gyűlöltem nézni. Aztán vége lett és átértékeltem. Megnéztem mégegyszer és nagyon érdekes a mondanivalója.
Másvilág - a film utolsó jelenetéig azt hiszed, hogy egy misztikus lélektani thriller. A vér belédfagy, a végén meg rájössz, hogy egy thrillerdráma.
Forrest Gump - a filmművészet egyik legzseniálisabb filmje, de gondolom már láttad. Azon kevés filmek egyike amire 10/10-et adok
Van még pár dráma, amik jók.
Hatodik érzék - a neves pszihológus a egy kis gyereknek segít, aki azt állítja , hogy látja ahalottakat. rettentő izgalamas.
Tégla- A rendőr beépül a bünszervezetbe és senki nem tudja , hogy ezzel hogy bírkozzón meg.
Pál adrienn- magyar film, az elszigeteltségről. Megérdemelte anno Cannesban a díjat.
Az élet szép- gyönyörű fil , ahogy a halá táborban is végig játszik a gyerkével az édesapa, hogy ne éerezze borzalmakat.
Kétely- A fiatal apácában felmerül a kétely, hogy az egyház vezető pap molesztált egy gyereket és elárulja a főapácank ( Meryl stree). A film végéig változik az ember hozzáállás, hogy a pa bünős vagy sem.
28 nap- elvonóra küldik Sandra Bullock által alakított szereplőt és viccesen feldolgoza az ott átélt dolgokat
Képeslapok a szakadék széléről- Szintén Meryl streep, de az ő filmjei nagyon erősek. Küzdelem a gyógyszer függőséggel.
Amerikai szépség- Kevin Spacey hatalmas.
David Gale élete- szintén Kevin, eszméletlen izgalams és film as halálbüntetésről
A jövő kezdete- szintén Kevin. Csodálatos film a szeretről , a film végén mindig sírok
Whiplash- Küröljárja, hogy egy extrém tanítási módszer célravezető-e egy zseni nevelésében. jó film
A zongoralecke - Nagyon teszett, ahogy a főszereplő némasága ki hatott mindenkire.
A zongoratanárnő- brutál film egy megtört nőrl, ahogy képtelen kapcsolaott kialakítani.
Szeress ha mersz - brutál film, hátborzongató film a szerelmről
Szeretni bolondulásig - szintén hátborzongató film, a szerelemről
Hotel ruanda- szörnyű belegondolni, hogy mennyi ember lemészároltak és még ma sincs igazi hangsúly rajta.
A sivatag virága- a női nem nemiszerv megcsonkítása, ahogy egy életen át kiható borzalamas következményei látjuk egy világhíres modell életén keresztül
véres gyémánt- mire képesek az emberek a gyémántért. Borzalamas
szeress ha tudsz- szórakoztató, ahogy történetszálakon látod a sok éves házast, elváltat, Aids megküzdő párt.
Thelma & Louise - szép történet, mutatós képvilág, kiváló szereplés
Requiem for a Dream - lehengerlő alkotás, színész
^Bocsi, véletlen küldtem el...
Thelma & Louise - szép történet, mutatós képvilág, kiváló szereplés
Requiem for a Dream - lehengerlő alkotás, színészeknek külön dícséret
Dogville - nagyon érdekes, hogy a kinézetre egyszerűből mit ki nem képes hozni a rendező, Lars Von Trier
Maps to the Stars - a film eléri, hogy a végére minden szereplőtől undorodj és, hogy megutáld őket de emiatt nagyon is élvezhető, jó alkotás
Atonement - romantikus dráma, de mégis van benne valami; fojtogató történet
Black Swan - pikáns film, sötét történettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!