Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok jó filmeket írni?...

Tudnátok jó filmeket írni? (főleg drámákat)

Figyelt kérdés
Azt is írjátok le, hogy miről szól az adott film, és hogy ti miért tartjátok jónak.

2015. jún. 19. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Gran Torino,nem mesélek semmit róla,mert akkor nem lesz érdekes számodra,ha netán megnéznéd.

Hét élet,ugyanaz a szöveg mint fenn.

Nézd meg őket,és garantálom nem fogsz csalódni,ha mégis,lepontozol :D :D

2015. jún. 19. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Miss Daisy sofőrje

Benjamin Button különös élete

Nem sok drámát láttam eddig életemben, de amiket láttam, közülük erre a kettőre azért emlékszem, mert nekem nagyon bejöttek.

2015. jún. 19. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Benjamin Button borzalmas. Minősíthetetlen. David Fincher legrosszabb filmje, attól már csak jobbat tud csinálni.

Isten városa - ez a braziliai favellákban élő emberek èletét mutatja be. Kis gengszterfilm is van benne, de inkàbb drámának nevezném

Harcosok klubja - Brad Pitt egyik legjobb filmje

Amerikai história x - egy nácipropaganda film. Nagyszerű színészi játékokkal és egy érdekes történettel. Nem sok rosszat lehet róla mondani

Amerikai Szépség - Ez egy olyan film amit MegaOscarnak lehet nevezni, DE meg is érdemli nem úgy, mint pl a Benjamin Button. Kevin Spacey hatalmasat játszik benne és ennek sem rossz a története.

Gyűlölet - ezt a filmet gyűlöltem nézni. Aztán vége lett és átértékeltem. Megnéztem mégegyszer és nagyon érdekes a mondanivalója.

Másvilág - a film utolsó jelenetéig azt hiszed, hogy egy misztikus lélektani thriller. A vér belédfagy, a végén meg rájössz, hogy egy thrillerdráma.

Forrest Gump - a filmművészet egyik legzseniálisabb filmje, de gondolom már láttad. Azon kevés filmek egyike amire 10/10-et adok

Van még pár dráma, amik jók.

2015. jún. 19. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Hatodik érzék - a neves pszihológus a egy kis gyereknek segít, aki azt állítja , hogy látja ahalottakat. rettentő izgalamas.

Tégla- A rendőr beépül a bünszervezetbe és senki nem tudja , hogy ezzel hogy bírkozzón meg.

Pál adrienn- magyar film, az elszigeteltségről. Megérdemelte anno Cannesban a díjat.

Az élet szép- gyönyörű fil , ahogy a halá táborban is végig játszik a gyerkével az édesapa, hogy ne éerezze borzalmakat.

Kétely- A fiatal apácában felmerül a kétely, hogy az egyház vezető pap molesztált egy gyereket és elárulja a főapácank ( Meryl stree). A film végéig változik az ember hozzáállás, hogy a pa bünős vagy sem.

28 nap- elvonóra küldik Sandra Bullock által alakított szereplőt és viccesen feldolgoza az ott átélt dolgokat

Képeslapok a szakadék széléről- Szintén Meryl streep, de az ő filmjei nagyon erősek. Küzdelem a gyógyszer függőséggel.

Amerikai szépség- Kevin Spacey hatalmas.

David Gale élete- szintén Kevin, eszméletlen izgalams és film as halálbüntetésről

A jövő kezdete- szintén Kevin. Csodálatos film a szeretről , a film végén mindig sírok

Whiplash- Küröljárja, hogy egy extrém tanítási módszer célravezető-e egy zseni nevelésében. jó film

A zongoralecke - Nagyon teszett, ahogy a főszereplő némasága ki hatott mindenkire.

A zongoratanárnő- brutál film egy megtört nőrl, ahogy képtelen kapcsolaott kialakítani.

Szeress ha mersz - brutál film, hátborzongató film a szerelmről

Szeretni bolondulásig - szintén hátborzongató film, a szerelemről

Hotel ruanda- szörnyű belegondolni, hogy mennyi ember lemészároltak és még ma sincs igazi hangsúly rajta.

A sivatag virága- a női nem nemiszerv megcsonkítása, ahogy egy életen át kiható borzalamas következményei látjuk egy világhíres modell életén keresztül

véres gyémánt- mire képesek az emberek a gyémántért. Borzalamas

szeress ha tudsz- szórakoztató, ahogy történetszálakon látod a sok éves házast, elváltat, Aids megküzdő párt.

2015. jún. 19. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Thelma & Louise - szép történet, mutatós képvilág, kiváló szereplés

Requiem for a Dream - lehengerlő alkotás, színész

2015. jún. 20. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

^Bocsi, véletlen küldtem el...

Thelma & Louise - szép történet, mutatós képvilág, kiváló szereplés

Requiem for a Dream - lehengerlő alkotás, színészeknek külön dícséret

Dogville - nagyon érdekes, hogy a kinézetre egyszerűből mit ki nem képes hozni a rendező, Lars Von Trier

Maps to the Stars - a film eléri, hogy a végére minden szereplőtől undorodj és, hogy megutáld őket de emiatt nagyon is élvezhető, jó alkotás

Atonement - romantikus dráma, de mégis van benne valami; fojtogató történet

Black Swan - pikáns film, sötét történettel

2015. jún. 20. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Maisie tudja (2012)

[link]

2015. jún. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!