Valaki be tudná linkelni azt az interjút, amiben a Jont játszó szánész azt nyilatkozza, hogy elvileg nem jön vissza a 6. évadban?
Illetve bármi olyan, ami ezzel kapcsolatos.
Olvastam, hogy elivelg mondott valamikor ilyet, de nem találtam sehol. Én pont ma néztem meg az utolsó részt, és teljesen ki vagyok, a végén levegőt se mertem venni. Pont most szerettem meg Jont, erre meg puff neki....
Na mindegy, szóval, ha valaki tud segíteni, azt megköszönném!!!!! :)
az egyik kedvencem már meghalt, azóta nyilván a 2. kedvencem lett a kedvenc. szerintem részben épp amiatt jó a sorozat, hogy be mernek vállalni ilyeneket. egyik szereplő sincs biztonságban mert ez egy ilyen világ; nem számít, hogy közönségkedvenc-e vagy főszereplő.
fogd fel úgy, hogy Jon halála rengeteg izgalmas történetszálra ad lehetőséget a következő részekben (+ egyébként a nyilatkozata alapján a 7.évadban még simán visszatérhet ;))
Nem fog visszatérni. Annak idején Rob Starkot is siratták az emberek bár Havast többen kedvelték. Ez egy ilyen sorozat, ez van. Nem kell hitetgetni magatokat, hogy de a vörös ribi pont visszament a várba. Nem lesz feltámasztás, nem lesz többé Havas Jon.
Számomra is a sorozat legkedveltebb karaktere pusztult el, de ez van.
Nem hinném,h a könyvben ez lesz a vége.
A sorozatban meg ki tudja? Eléggé szétbarmolták már..
De miért kell lepontozni azt, aki nem szereti Jont? Vagy őt kötelező imádni?
Kicsit szálljatok már magatokba és fogadjátok el, hogy vannak, akik lesz*rják Jont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!