Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok HArca spoiler Szerintet...

Trónok HArca spoiler Szerintetek meghalt Havas uraság?

Figyelt kérdés
Én olvastam a könyvet meg néztem a sorozatot is de szerintem nem hal meg csak lesérül és ezt azért gondolom mert a könyvbe sokszor ellőtték már hogy egy könyv végén mintha meghalna de mégsem.

2015. jún. 18. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,hogy ő egy nagy karaktere a sorozatnak ,és még Martin bácsi se olyan gonosz,hogy kiírja őt ..:D

Vagy a vörös hajú nő,vagy a mások élesztik fel,de nem marad halott,REMÉLEM!!

2015. jún. 18. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja végül is a vörös papnő simán visszahozhatja ha meg is halt de a sorozatban ő is elment Stannisel.
2015. jún. 18. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:

A sorozatban visszatért a Falra Melisandre.

De egyébként nem hiszem,h olyat kilehet jelenteni,h simán visszahozhatja. Thoros sem azért tudta feléleszteni Bericet, mert tudta,h mit csinál. Hanem csak imádkozott érte és bumm, csoda történt. És mint olvashattuk, Melisandre sem mindig biztos a dolgában, pl. azt mondta Jonnak,h Aryát látta a lángokban, közben meg Alys Karstark volt az, vagy mikor épületeket látott, Jon megemlítette a Keleti Őrséget és rávágta,h igen az volt a lángokban, csak azért h Jon azt gondolja h mekkora ereje van. Meg abban az egy darab fejezetében mondta is,h különböző porokat használ a tűzhöz,h megszínezze és varázslatosabbnak tűnjön az emberek számára. Tehát ő sem tud mindent.

2015. jún. 18. 22:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz de lehet hogy R'hllor vagy hogy kell írni Jont is visszahozza.
2015. jún. 18. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha vissza is hozza, akkor az már nem Jon lesz.

Beric is mondta, hogy minél tovább marad halott (vagy ilyesmi), érzi, hogy teljesen megválozik.

Catelyn meg 180 fokos fordulatot vett a feltámasztása után.

Szóval Havas Jon mindenképpen halott. Aztán, hogy mi fog majd visszatérni, az teljsen más kérdés.

De a karakterre, aki eddig volt, nem számítanék.

2015. jún. 19. 11:00
 6/8 anonim válasza:

"szerintem nem hal meg csak lesérül"

Lesérül???

Ezt túléli? Kizárt! Meghalt:/

Hogy újraélesztik e vagy, h mi lesz arra meg várhatunk 1 évet

2015. jún. 21. 11:23
 7/8 anonim válasza:

Catelyn meg 180 fokos fordulatot vett a feltámasztása után.

Catelyn Starkról beszélsz?

2015. jún. 21. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:

a varg és a sárkány kapcsolat dolgot tuti el fogják lőni,ehhez meg havas jon lenne egy alapvető karakter.

annak ellenére,hogy az 5. évadból gyakorlatilag totál kihagyták a vargolást.

2015. jún. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!