Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedvenc filmetekrőp, színészet...

Kedvenc filmetekrőp, színészetekről, vagy rendezőtőkről írnatok egy (film) kritikát?

Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2015. jún. 17. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Pfff,ahhoz kicsit késő van,de azért a kedvenc rendezőm nevét elárulom :D

Guy Ritchie,lehet hogy nem tetszik mindenkinek,de nekem meg van rá az okom,hogy a kedvencem legyen,nagyon szeretem a filmeit,az összeset láttam tőle,csak kár hogy olyan kevés van.

Színészekről nem igazán van amit mondanom,rengeteg a kedvenc színészem\színésznőm.

Pár példa:

Christoph Waltz

Tom Hanks

Cillian Murphy

Simon Pegg

Jason Statham

Scarlett Johansson

Jessica Biel

Brad Pitt

Bruce Willis és még sok más....

Kedvenc filmből ugyancsak sok van....

Leginkább thrillerek,akciófilmek,és háborús filmek vannak a top-on.

2015. jún. 17. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
De általában minden kategóriájú filmet megnézek.
2015. jún. 17. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:

1.-nek üzenem, hogy borzasztó látni azt, hogy előszeretettel demonstrálod ezt az értelmiszintet ahol állsz.

2.-nak köszönöm szépen :) ezek közül szerintem Jason Statham a legmegosztóbb. Szerintem egy erős közepes, vagy attól kicsit jobb. Általában mindig akciófilmekben szokott játszani, és majdnem ugyanazt a szerepet, viszont jól el tudja játszani.

2015. jún. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!