Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehet valamit tudni a Devil...

Lehet valamit tudni a Devil May Cry filmről?

Figyelt kérdés
láttam pár cikket hogy készítik de olyat nem hogy leálltak volna vele vagy hogy megjelent volna. Szeretem a játékokat és az animét is megnéztem, és mondjuk kiváncsi lennék a filmre, bár kicsit félek tőle, de érdekel azért :) Lehet tudni valamit??

2015. jún. 16. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Uwe Bohl rendezi majd, csak nem jött össze rá a lóvé kickstarteren...
2015. jún. 16. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:
És akkor mégse lesz? :o vagy megpróbálnak valahonnan pénzt gyűjteni??
2015. jún. 17. 00:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagy DMC rajongóként örülök neki. Kickstarteres film nem elég egy Devil May Cry névhez.
2016. júl. 28. 00:02
 4/4 A kérdező kommentje:

De ha máshogy nem sikerülne akkor az is jó lenne... és meglehet éppenséggel kickstarteres büdzséből is... persze normális gárdával...

Nyilván jó lenne egy normál forgalmazó által finanszírozott formában, de most nem minden jön össze sajna... pedig megnéztem volna egy élőszereplős DMC-t... Mindegy játék+anime újrázás lesz belőle :D

2016. júl. 28. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!