Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek igaz lehet, hogy...

Szerintetek igaz lehet, hogy a Trónok harcába nem fog visszatérni a Havas Jon-t játszó színész, tehát biztos nem támasztják fel a karaktert?

Figyelt kérdés

[link]

Ha a gyenge angoltudásommal jól értem, akkor ebben az interjúban azt nyilatkozza a színész, hogy számára "ennyi" volt...

2015. jún. 16. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdekel. Nem kedvelem a karakterét, így hidegen hagy, hogy él vagy hal.
2015. jún. 16. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:
De attól még lehet, hogy mást érdekel...
2015. jún. 16. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Másik oldalon láttam a cikket, de gondolom ugyanaz van mindegyiknél leírva. Azt mondta,h a producerek közölték vele,h megfog halni ebben az évadban. Ő is azt mondta,h meghalt, "ami halott az halott". Viszont egy ponton azt mondta,h a 6.évadban egyáltalán nem lesz benne. Ez nekem így ellentmondásos, mivel magában rejti annak a lehetőségét,h a 7.évadban benne lesz.

A könyvben nem tudom elképzelni,h a vége előtt meghalna, de a sorozat már annyira önálló életet él,h minden megtörténhet.

2015. jún. 16. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt már olyan hogy direkt nem mondták el a színészek mert arra kérték őket. :)

De lehet a következő évadban nem (esetleg az utolsó rész utolsó képkockáin szerepelne, én ott rosszul lennék :D) hanem a hetedikben fog, a Brant játszó színész is kihagyott egy évadot.

2015. jún. 17. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább Catet hoznák már vissza a sorozatba >.<
2015. jún. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!