Trónok harca 5. és 6. évad?
Figyelt kérdés
Eredetileg arról volt szó, hogy az 5. évad a 4. és 5. kötet első feleit, a 6. évad pedig a második feleit fogja feldolgozni. De most miért változtatták ezt meg? Mert lement mindkét regény cselekménye, legalábbis nagyjából. De akkor miért nem csinálták meg részletesen két évadra bontva? Értem én, hogy egyszerűsíteni kell, de nekik is több pénz, és nem érik be a 6. regényt talán.2015. jún. 15. 19:15
1/4 anonim válasza:
Már így is közölték, hogy a tévésorozat hamarabb ér véget, mint a regényfolyam.
2/4 anonim válasza:
A sorozatnak elvileg már csak két évada van hátra, arról meg ők nem tehetnek, hogy Martin még 2025-ben is írni fogja az utolsó kötetet, ha így halad az öreg.
3/4 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom nyolc évad volt beígérve.
2015. jún. 15. 21:19
4/4 anonim válasza:
7 évad volt betervezve, de az HBO állítólag több évadot akar a siker miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!