Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan sorozatot mondani...

Tudtok olyan sorozatot mondani amiben a főszereplő nagyon okos? és ezt a hatalmát kihasználja? Pl Dexter

Figyelt kérdés
Animét ismerek még ilyet Death Note,CodeG. Tudtok ilyen sorozatot?
2015. jún. 12. 19:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10. a Sons of Anarchy pontosan ilyen,ilyen csavaros kiszámíthatatlan sorozatot még nem láttál!és a szereplőgárda igen fogy a végére
2015. jún. 14. 16:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Abban is vannak kivételesen okos emberek akik megvezetik a körülöttük élőket? -Igen!

Hatalmukat gyilkolásra használják? -Igen!

Hatalom szerzés esetleg világ jobbá tétele miatt gyilkolnak? -Igen!

Ha belevágnál a Sons of Anarchy-ba, akkor én inkább feliratosan ajánlanám.

2015. jún. 14. 18:58
 13/23 anonim ***** válasza:
igen Jax igazi hangja iszonyatosan jó,a szinkron nem illik a karakteréhez
2015. jún. 14. 19:06
 14/23 A kérdező kommentje:
Na jó meggyőztetek, akkor legyűrök két részt,mert ma megnéztem az első részből 10 percet ,aztán bezártam,de akkor végig ülök kettőt és az alapján döntök,hogy érdemes-e folytatni. remélem igazatok lesz. csak nehéz elkezdeni ,mert a motoros téma nagyon nem izgat :D
2015. jún. 14. 23:00
 15/23 anonim ***** válasza:
nézz szökést, nem gyilkolnak, de zseniális
2015. jún. 15. 11:39
 16/23 anonim ***** válasza:
csak az a baj hogy ez a sorozat nem egy 2 évados sorozat egy kis történettel,hanem elég komoly története van és 2 rész alatt nem fogod tudni megismerni a karaktereket és nem is fogod megszeretni őket,ha az 1. évadra azt mondod hogy szar akkor tényleg ne folytasd de ne 2 rész alapján ítélj,én is utálom a motoros filmeket,ezért is 1 hónap unszolás után kezdtem bele és tényleg az 1. évad alapján kell ítélni,2 rész alatt még a karakterek nevét se tudod megjegyezni
2015. jún. 15. 12:53
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem tetszik,szóval nem nézem. LEhet,hogy egy évad végig szenvedésével megtetszene,de valhogy egyik szerpelővel sem tudok azonosulni. Nem jó sorozat számomra.

Én a komoly sorozatokat szeretem,érdekeseket,de valahogy ez nagyon nem jön be.

2015. jún. 18. 20:44
 18/23 anonim ***** válasza:

Az a probléma hogy alapból úgy kezdted el nézni hogy NEM,így nem is fog tetszeni a sorozat,így persze hogy kínzás az egész,de ha úgy kezded el nézni hogy azért megpróbálom,hátha jó lesz akkor mindjárt más szemmel fogod nézni,mi az hogy azonosulni bármelyik szereplővel?6 szereplőnek se tudnád felsorolni a nevét...szóval nem is ismered őket,akkor meg hogy tudnál idegenekkel azonosulni?

Magyarországon nem olyan híres ez a sorozat,ezért nem fogod mindenhonnan kapni hogy akkor is nézd meg mert nagyon jó,szóval nem is fogod később se elkezdeni soha és nem fogod megtudni hogy mit hagytál ki az életedből

De oké,tőlem nem kell megnézned,hisz van még több tucat ennél sokkal rosszabb sorozat amit megnézhetsz...

2015. jún. 19. 00:39
 19/23 anonim ***** válasza:
igazából ez anime,de azért leírom:No Game No Life.
2015. szept. 25. 21:28
 20/23 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm :) amúgy erről már hallottam,de valahogy elfelejtődött,de most megnézem!

Amúgy azóta találtam egy másik jó sorozatot :D Ajánlom mindenkinek!! The Robot

2015. szept. 26. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!