Tudtok olyan sorozatot mondani amiben a főszereplő nagyon okos? és ezt a hatalmát kihasználja? Pl Dexter
Abban is vannak kivételesen okos emberek akik megvezetik a körülöttük élőket? -Igen!
Hatalmukat gyilkolásra használják? -Igen!
Hatalom szerzés esetleg világ jobbá tétele miatt gyilkolnak? -Igen!
Ha belevágnál a Sons of Anarchy-ba, akkor én inkább feliratosan ajánlanám.
Nem tetszik,szóval nem nézem. LEhet,hogy egy évad végig szenvedésével megtetszene,de valhogy egyik szerpelővel sem tudok azonosulni. Nem jó sorozat számomra.
Én a komoly sorozatokat szeretem,érdekeseket,de valahogy ez nagyon nem jön be.
Az a probléma hogy alapból úgy kezdted el nézni hogy NEM,így nem is fog tetszeni a sorozat,így persze hogy kínzás az egész,de ha úgy kezded el nézni hogy azért megpróbálom,hátha jó lesz akkor mindjárt más szemmel fogod nézni,mi az hogy azonosulni bármelyik szereplővel?6 szereplőnek se tudnád felsorolni a nevét...szóval nem is ismered őket,akkor meg hogy tudnál idegenekkel azonosulni?
Magyarországon nem olyan híres ez a sorozat,ezért nem fogod mindenhonnan kapni hogy akkor is nézd meg mert nagyon jó,szóval nem is fogod később se elkezdeni soha és nem fogod megtudni hogy mit hagytál ki az életedből
De oké,tőlem nem kell megnézned,hisz van még több tucat ennél sokkal rosszabb sorozat amit megnézhetsz...
nagyon köszönöm :) amúgy erről már hallottam,de valahogy elfelejtődött,de most megnézem!
Amúgy azóta találtam egy másik jó sorozatot :D Ajánlom mindenkinek!! The Robot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!