Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek a Jóban Rosszbant?

Szeretitek a Jóban Rosszbant?

Figyelt kérdés
szeretitek a Jóban rosszbant? Nem tartottátok túlzásnak az Ibolyás ügyet?( kiváncsiságból)
2010. febr. 28. 00:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem! minden nap nézem! :D DE SZERINTEM AZ IBOLYÁS DOLOG KIAKASZTÓ VOLT!! :@ TISZTA IDEGBETEG VOLTAM MIKOR RENDESZKEDETT... ÁHH CSAJ FELL B˘SZTAM AZ AGYAM!!
2010. febr. 28. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, mert a színészek ritka bénák benne. Tegnap volt szerencsém (vagy balszerencsém) megnézni egy részt, mert tesóm odakapcsolt, és az a göndör hajú csajszin annyit röhögtem, hogy mennyire bénán túljátssza a szerepét.
2010. febr. 28. 06:33
 3/8 anonim válasza:
79%
azért vannak jó színészek isss:P gesztesi karcsi liptai a pongrácz doki is jól nyomatja... de a fiatalok pfff az a bodolai lány titta béna, de ha már itt tartnk a Bk ba is vannak béénák
2010. febr. 28. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Az elején még bírtam, aztán volt az üvegasztalos sztori, egy nyári szünet és utána már rossz volt a történet. Meg most már inkább rosszban rosszban. Már minden volt ott.
2010. febr. 28. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
én kb. 2-3 hónapja nézem, nekem tetszik.
2010. márc. 1. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokszor jobb mint a BK ... és sztem az Ibolyás sztori nagyon jó volt,bár a vége fele már én is kezdtem kiakadni,hogy mikor derül már ki végre! a bodolai csaj sztem is nagyon gáz,én a margitot meg a dórát szeretem a fent említettekkel együtt!
2010. márc. 8. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy valószínűtlen hülyeség az egész ahogy van
2011. júl. 8. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeretem!! 2-3 hónapja kezdtem el nézni, és nagyon tetszik.:)
2011. júl. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!