Sorozatok, amiket darálni lehet, nem lehet őket abbahagyni, olyan jók?
Prison Break - mindenki nagyon szeretne kijutni a börtönből, ha egyszer volt olyan pancser, hogy bebszták oda. Michael Scofield építészmérnök viszont pont hogy nagyon be szeretne jutni.
Tessék, itt a rövid leírás.
köszönöm a válaszokat! mindkettőből bepróbáltam a pilotot, a Prison Break nagyon bejött, folytatni fogom, a Breaking bad nem az én stílusom.
várom még a válaszokat, ha valakinek van még ötlete :)
Nekem most ez a Daredevil, teljesen beszipantott, nagyon jó sorozat.
Sons of Anarchy -motoros bandáról szóló sorozat, zseniális, eszméletlen hangulata van. Az első hat évadot egybe daráltam le, az utolsó évadot már hetiben néztem. The Killing-sorozatgyilkosos, nyomozós,átívelős, szerintem nagyon jó.
Nekem a Breaking Bad is ilyen volt, de látom az nem jött be neked.
Banshee- nagyon jól kivitelezett, sok verekedéssel, rendőrös, rablós, véres :)
Esetleg még a The Walking Dead, Dexter, Orange Is the New Black, True Detective
"Prison Break nagyon bejött, folytatni fogom"
uloz.to nevű csodálatos oldalról letölthető az epizódok nagy része gyönyörű HD-ban, angol szinkronnal, angol felirattal
Sok sikert
Lucifer, Trónok harca, Teen wolf, Agymenők, Szirén, Skam.
Nem tudom mi a stílusod, szóval mindenből raktam.
Stranger Things - a főszereplők gyerekek, akik találnak egy intézetből szökött gyereket, aki az emberkísérleteknek hála különleges képességekre tett szert, és megnyitott egy gonosz dimenzióba nyíló átjárót...
Én ezt konkrétan ledaráltam 3 nap alatt, pedig nagyon nem vagyok ez a típus.
Vikings
Black Sails
The Terror
The 100
The Handmaids Tale
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!