Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Ilyen thriller féleség, aminek az volt a lényege, hogy több ember volt összezárva, és csak egy juthatott ki a helyről.

Nem volt túl izgalmas, de a vége tetszett: Kijutott egy pasi valami bőrönddel (?) és egy másik helyre került ahol voltak már hozzá hasonlóan lestrapált emberek (nem ugyanazok mint korábban).

Ezzel ért véget, gyakorlatilag csak következtetni lehetett arra, hogy a többi ember is most szabadult ki valahonnan - tehát mindegyikük győzött - és most folytatódik közöttük a játszma.

2015. jún. 6. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Vitathatatlan 2,talán?
2015. jún. 6. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak tippelek:

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 6. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket, belenéztem. Sajnos egyik sem. :(

Itt egy pasi jut ki, miután megölték egymást a többiek, talán az utolsó embert ő ölte meg. Fogja a bőröndöt vagy mit és kimegy vele. Ott meg látja hogy mások is ülnek a bőröndjükön, épp most juthattak ki valahonnan szintén. Ezzel ér véget. Tehát az egész küzdelme hiábavaló volt, mert a végén sincs vége.

Esetleg más ötlet?

2015. jún. 6. 12:55
 4/7 anonim válasza:

Én tudom melyikre gondolsz:D

Feka pasi jutott ki, nem?

2015. jún. 9. 10:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Arra már nem emlékszem. De ha tudsz címet mondjad és rákeresek. Ahogy belenézek biztos beugrik.
2015. jún. 9. 19:03
 6/7 anonim válasza:
Ha valakit (Vagy a kérdezőt a régmúltból) érdekli hogy melyik ez a film,akkor valószínüleg a House Of 9. Néhány napja olvastam ezt a kérdést és rögtön keresgélni is ekzdtem,mert nagyon érdekesnek tűnt viszont heccből elkezdtem nézni egy filmet (Ez volt az) és a végén jöttem rá,hogy valószínüleg a bőrönd alatt táskára gondolhattál. Vagyis remélem :D
2017. szept. 1. 22:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Wow!! Tényleg ez az, és én azóta se találtam. Valószínűleg nem túl ismert film, és a végére is rosszul emlékeztem, mert egy csaj jut ki. De ezt kerestem. Köszönöm szépen, hogy leírtad a címét.

Elárulnád hogy kerestél rá, ha nem is láttad még? Remélem tetszett neked is. Köszi mégegyszer!

2017. szept. 2. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!