Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az baj ha 15...

Szerintetek az baj ha 15 évesen még szeretek pár mesét?

Figyelt kérdés

Idén ballagok általánosból de még szeretem

pl. kalandra fel,parkműsor csak ennyi tetszik?

2015. jún. 6. 09:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

16 vagyok, a Parkműsort én is nagyon bírom, majdnem végig láttam :D Kalandra felt is megnézem néha de abban nekem már túl sok a hülyeség :D

Amit ajánlani tudok, hogyha szereted ezeket, hogy töltsd le angolul (vagy németül, amelyiket tanulod), hogy nyelvet is tanulj vele. Főleg a hallott szövegértést meg talán a beszédet fejleszti, a szókincset annyira nem, mert elég szlenges, de sokkal jobb eredeti verzióban hallani a poénokat, meg eredeti hangokkal, stb!

Ha meg túl nehéz, keress feliratos verziót, segíteni is tudok, ha nem vagy ebben otthon (de gondolom tudod, mi az a torrent, onnan meg már megoldod), eleinte azt nézd, később meg már nem fognak kelleni a feliratok.

2015. júl. 15. 21:19
 12/15 Lipton18 ***** válasza:
100%

Dehogy baj!Én 16 vagyok, és szintén szoktam rajzfilmeket nézni:D

Gravity Falls, Over the Garden Wall, Parkműsor. Ezek a mesék amúgy se csak a kisebbeknek szólnak!

2015. aug. 11. 23:28
 13/15 anonim válasza:

Dehogy baj :)

Én is 15 leszek nemsokára, és épp most nézek kalandra fel-t.

És én is imádom a parkműsort.

2016. jan. 9. 19:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 14 vagyok és azok mellett amiket felsoroltál még sok más mesét imádok, és nem hiszem hogy valaha is megúnnám/kinőném/megutálnám őket, szerintem egyálralán nem ciki, plusz a két példa amit itt írtál, inkább a nagyobb korosztálynak/felnőtteknek való

Tudom hogy ezt kb 8 éve kérdezted, de mindegy xd

2023. máj. 15. 13:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Azóta leérettségiztem és le is diplomáztam :D, de mostanában kezdtem újra nézni a Kalandra Fel!-t, az elejétől a végéig. Azóta is tart a felnőtt mesék reneszánsza szóval, ez a kérdés is bőven elévült.
2023. máj. 15. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!