Szerintetek az baj ha 15 évesen még szeretek pár mesét?
Idén ballagok általánosból de még szeretem
pl. kalandra fel,parkműsor csak ennyi tetszik?
16 vagyok, a Parkműsort én is nagyon bírom, majdnem végig láttam :D Kalandra felt is megnézem néha de abban nekem már túl sok a hülyeség :D
Amit ajánlani tudok, hogyha szereted ezeket, hogy töltsd le angolul (vagy németül, amelyiket tanulod), hogy nyelvet is tanulj vele. Főleg a hallott szövegértést meg talán a beszédet fejleszti, a szókincset annyira nem, mert elég szlenges, de sokkal jobb eredeti verzióban hallani a poénokat, meg eredeti hangokkal, stb!
Ha meg túl nehéz, keress feliratos verziót, segíteni is tudok, ha nem vagy ebben otthon (de gondolom tudod, mi az a torrent, onnan meg már megoldod), eleinte azt nézd, később meg már nem fognak kelleni a feliratok.
Dehogy baj!Én 16 vagyok, és szintén szoktam rajzfilmeket nézni:D
Gravity Falls, Over the Garden Wall, Parkműsor. Ezek a mesék amúgy se csak a kisebbeknek szólnak!
Dehogy baj :)
Én is 15 leszek nemsokára, és épp most nézek kalandra fel-t.
És én is imádom a parkműsort.
Én 14 vagyok és azok mellett amiket felsoroltál még sok más mesét imádok, és nem hiszem hogy valaha is megúnnám/kinőném/megutálnám őket, szerintem egyálralán nem ciki, plusz a két példa amit itt írtál, inkább a nagyobb korosztálynak/felnőtteknek való
Tudom hogy ezt kb 8 éve kérdezted, de mindegy xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!