Lencsiii19 kérdése:
Tudnátok nekem ajánlani valami sorozatot (többi lent)?
Figyelt kérdés
Lehetőleg tizenéveseknek szóljon, lány vagyok, de nem szeretem a nagyon tinilányos nyáladzós sztorikat. Viszont imádom a MARVEL-t! Fontos szempont lenne, hogy szórakoztató legyen és lehetőleg legyen bizonyos szuperképessége a szereplőknek. :)2015. jún. 5. 17:11
1/3 anonim válasza:
Szia!
Smallville - közepes sorozat
The Flash - oltári jó sorozat, nagy fordulatokkal
iZombie - még nem láttam, de már sokan ajánlották, tervben van.
Arrow - közepes sorozat
Supernatural - néha van mindkettőnek, de Sam "különleges" az elején" :D - Az első 5-6 évad nagyon jó, utána már megszokásból nézed.
Üdv.
Keating
2/3 anonim válasza:
én is nagyon ajánlom elsősorban a Supernaturalt, de az Arrowt és a Flasht is, de a kettőt ne nézd külön, egybe érthető! Nézd meg az Arrow első két évadot, a Flash aztán csatlakozik be és párhuzamosak az események, van hogy átugranak egymáshoz segíteni
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 9. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!