Én nagyon utálom, nem bírja felfogni, hogy a bosszú nem megoldás. Nem bírja követni Itachi akaratát mi szerint védje meg Konohát. Miatta szenved mindenki. De ha nagyon belegondolsz az Ő indokai is megérthetőek az egész családját elvesztette a falu miatt.
A mangát olvastad vagy nézted az animét?
Imádom őt. ♥
Az a vicces, hogy másokkal ellentétben én a part2-ben / Shippuudenben szerettem meg (bár manga végénél egy kicsit megingott az imádatom iránta, de a gaiden hamar visszahozta azt).
Szerintem az arrogancia és nemtörődömség mintapéldája - látszik, hogy vérbeli Uchiha. Nem látott el az orra hegyéig se az állandó bosszúvágya miatt, igazán rájöhetett volna, hogy a bosszú csak még több fájdalmat fog szülni. De a legrosszabb az, hogy a fél falu bizalmával visszaélt egy időben.
Úgyhogy nem, egyáltalán nem kedvencem, sőt, szívesen pofánvágtam volna 1-2 jeleneténél.
Kedves utolsó, én is egyetértek veled.
Annyit még hozzáfűznék, hogy sosem értettem, miért nem képes meglátni, Itachi valójában miért is áldozta az életét. Aztán rájöttem, hogy talán a klán "kiirtódása" miatt keseredett meg ennyire és "vakult meg". Nem lehet kellemes tudni, hogy a szüleidet a bátyád ölte meg... de ez NEM MENTI FEL. Nem mentheti fel.
Nekem az fájt mindig, hogy (a tudta nélkül, de talán tudatosan) szörnyen kihasználta a barátait. Én összetenném a kezem ilyen barátokért, mint Naruto Sasukének például, erre Sasuke meg mit csinál? Konoha ellen megy. Tudom, hogy fiktív szereplő, de akkor is rohadtul idegesít a viselkedése. Jobban gyűlölöm még Sakuránál is, pedig ő sem a szívem csücske.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!