Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy folytatják a Szökést, és feltámad Michael Scofield?

Figyelt kérdés
Csak szerintem idióta marhaság?
2015. jún. 4. 06:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Robert Knepper (T-Bag) és Rockmond Dunbar (C-Note) is visszatér a Prison Break rebootjába, melynek alapsztorija szerint Sara elkezd gyanakodni arra, hogy Michael életben van, és összeáll Lincoln-nal, hogy a sorozat legnagyobb szöktetését megvalósítsa, s ennek érdekében Sucre, T-Bag és C-Note is akcióba lendül. És mindez nemzetközi színtéren történik."

forrás: [link]

Ez nálam erősen sírva-visítva röhögős. Hogy T-Bag harmadjára is megszökik a Fox Riverből, az meg extrán megdobja.

2016. márc. 22. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem lesz ez rossz, és örülök, hogy sikerült megszerezniük Robert Kneppert, T-Bag az egyik legkedveltebb karakter volt, és a karakteréből simán kinézni a szökést, én neki örülök a legjobban

Saraht hanyagolhatták volna, rühelltem már itt is, de a Walking deadben nagyon megutáltam a színésznőt :D

mondom, engem csak az idegesít, hogy akkor most Wentworth Miller otthagyja a Legends of Tomorrowt? vagy mindkettőben benne lesz?

nem tudod, csak egy évadot terveznek, vagy többet?

2016. márc. 22. 20:37
 13/14 A kérdező kommentje:

12: Mert szerinted az hihető és logikus, hogy valaki háromszor is megszökjön ugyanabból a börtönből? Nem veszik szigorított őrízet alá, rakják magánzárkába vagy ilyesmi?

Limitált sorozatnak tervezik, tehát csak ez az egy évad lesz.

Most lehet, hogy durva és kegyetlen vagyok, de ha mondjuk Dominic Purcell vagy Wentworth Miller most elhalálozna, legalább meglenne az a pozitívuma, hogy megakadályozza ezt az übergáz rókabőrhúzást. Lásd James Gandolfini és a Sopranos esetét, bár ott szerencsére nem volt szó ilyesmiről, de nem kizárt, hogy felvetődött volna előbb-utóbb.

2016. márc. 23. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
igen, szerintem hihetővé fogják tenni. Nem tudom, mekkora lesz az időugrás, de ha első évben jobban is őrizték a szököttet, de azért 5-10 évig nem tartják szigorú megfigyelés alatt, szóval simán hihető, hogy újra megszökik, főleg, hogy egy pszichopatáról beszélünk :D
2016. márc. 24. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!