A Family Guy c. mesesorozatban miért utálja ennyire Peter a lányát?
Figyelt kérdés
Szoktam nézni ilyen kivágott vicces jeleneteket a filmből, és egyszer nem látom h szépen beszélne vele, vagy ne finganá le... mi ennek az oka? Csak mert még nem láttam a teljes részeket, így nem tudom...2015. máj. 28. 13:25
2/2 anonim válasza:
A sorozat írói bevallották, hogy nem értenek ahhoz, hogyan kell tinilányokra szerepet írni, ezért egy szerencsétlen balféket csináltak belőle, mert azt hitték, ez vicces lenne.
Valamelyik részben elmagyarázták, hogy azért kell őt utálniuk, mert az utálat tartja össze a családjukat. De ez csak később alakult ki, mivel a sorozat elején, amikor még más személyiségük volt a szereplőknek és az egész rajzfilm kevésbé durva humorral operált, szerették őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!