Ismertek ilyen témájú filmeket?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,ami horror vagy thriller és a csaj bosszút áll valamiért,amit vele tettek.Pl:Köpök a sirodra,American Mary...ilyesmik.A válaszokat előre is köszönöm. :)2015. máj. 27. 20:40
1/7 anonim válasza:
Helo!
Martorpk - eleje ilyen -, aztan ha nem szamit, hogy jo is legyen, akkor !!!! spoiler!!!!! Remsegek könyve.
2/7 anonim válasza:
Hideg fejjel
The hidden face (La cara oculta)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek. :) 2.kommentelő amit másodszorra irtál az le van szinkronizálva vagy magyar felirattal?
2015. máj. 27. 22:06
4/7 anonim válasza:
Nem sajnos, én online nem találtam meg magyar felirattal, így csak angol felirattal spanyol nyelven tudtam nézni (nem mintha beszélném valamelyiket is :D na jó az angolt alapszinten) de ez még így is élvezhető volt, gyakorlatilag mindent értettem, mert az ilyen filmekben alig beszélnek.
Viszont ha van letöltő programod, akkor szerintem találsz hozzá magyar feliratot.
6/7 Bettike61 válasza:
A Vonat című film is ilyen bosszúállós thriller (:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. :)
2015. jún. 6. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!