Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lost kérdés. Desmond hogyan...

Lost kérdés. Desmond hogyan láthatja a jövőt a szigeten?

Figyelt kérdés
Ugyebár a bunker felrobbanásakor visszamegy az időben, emiatt az akkor dolgokat kétszer éli át, ezért is tud "jósolni". Azonban amikor a szigetre visszakerül, az már a robbanás után van, tehát nem másodjára éli át, mégis lát előre dolgokat, ez hogy lehet?

2015. máj. 27. 20:27
 1/2 anonim válasza:

Szerintem ez neki a szuperképessége.

Spoiler!

Mint például Milesnak és Hurleynek a halottakkal való kommunikáció.

2015. máj. 30. 15:05
 2/2 anonim válasza:

Spoiler!

Nekem az első teóriám az volt, hogy mindig visszament az időben és újra meg újra látta Charliet meghalni. (Szóval az első, hogy látta, hogy a sátorba belecsap a villám és emiatt később megfullad Charlie - ezt megakadályozta - utána megélte, hogy Charlie a sziklának csapódik és újra visszament az időben és ezt is megakadályozta...)

Mivel később kiderült, hogy látomásai vannak, ezért ez így nem stimmel.

Amúgy minden látomása Charlie halálához vezet.

Szerintem nincs rá érdemleges válasz, mert ez egy misztikus sorozat, kb. olyan kérdés, hogy hogyan tudnak a Harry Potterben varázsolni? :D

2015. jún. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!