Mi ennek a címe? XD
Figyelt kérdés
NEm tudom, hogy sorozat vagy film. De az rémlik , hogy film
Egy jelentre emlékszem egy kb 50 pasas beszélget a egy fiatalabb sráccal, nem tudom hogy ő a főszereplő. Valamit magyaráz az öreg egy filzofusról , mert hogy csodálja. Aztán mondja a fiatalnak bármikor képes eltalálni a darts közepét, kérdezi a fiatalabbat, hogy akrja-e látni, amásik a mondja igen. Az öreg fogja a dartsot, aztán neki szalad és beszúrja a tábla közepére dartsot. Erre mondja a fiatal, hogy ez csalás .. Ja és azt hiszem ezt a sztorit filzofustól vette. És szerintem ezt egészet szért mondta el mert valami harc folyik és ki akarja cselezni a az ellenséget. És az öreg rosszak vezetője.
Hátha ebből ráismer valaki.
2015. máj. 25. 16:17
1/1 anonim válasza:
Fúúúúú a film rémlik de sajnos a címét én sem tudom :s nem bad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!