Írnátok olyan szerelmes filmeket amin sírtatok? Esetleg megható kutyás vagy állatos filmeket de inkább szerelmes szomorú vagy éppen boldog de sírós filmeket kérnék. :'D
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat pls.-.-"2010. febr. 25. 20:56
11/21 A kérdező kommentje:
Marly meg én-t, Hét élet-et, Szerelmünk lapjai-t, Séta a múltba tudtam mégcsak megnézni.. De nagyon tetszett mindegyik! =) Köszi a választokat :D Ha lesz időm a többit is megnézem =) Jó sokat sírtam:P
2010. márc. 1. 13:07
13/21 anonim válasza:
Úton hazafelé www.videoteka-budagyongye.hu/images/uton%20hazafele.jpg :D
14/21 anonim válasza:
Forever young, sajnos nem tudom, mi a magyar címe, de Mel Gibson játszik benne.
15/21 anonim válasza:
Ha a férfi igazán szeret
Na, ezen mindig bőgök, olyan jól játszanak...
Andy Garcia a férj, Meg Ryan alkoholista felesége, + két kicsi lány.
18/21 anonim válasza:
Hááth amiken én sírtam: Marley meg én; A csikó; Kutyahideg( Eight Below ); Lélegzet( The Air I Breathe ); A vadon szava tuti wolt még, de nemnagyon emlékszem most többre. A kedwencem am a Kutyahideg azt mindenképpen nézdmeg, ha még nemláttad. (:
19/21 anonim válasza:
két kopasz hajbatép,én kibőgtem a belem:(
20/21 anonim válasza:
A hacsi című film is nagyon megható!
Érdemes megnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!