Tudtok mondani kevésbé ismert, csavaros befejezésű filmeket?
Figyelt kérdés
Kérlek ne az olyan közismert és a többség által látott filmrket dobjátok be, mint pl. Christopher Nolan filmjei, a Hatodik érzék, Harcosok klubja stb. Nagyon sok ilyen filmet láttam már, ezért érdekelne, hogy a kevésbé mainstream kategóriákból mit tudtok ajánlani. :)2015. máj. 24. 11:10
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezeket már láttam. :/
2015. máj. 24. 11:58
4/8 anonim válasza:
Pár klasszikus (nem feltétlenül a legvégén van a befejezés, de az utolsó harmadban):
Dr. Caligari (Wiene, 1920)
Valakit megöltek (Preminger, 1944)
A harmadik ember (Reed, 1949)
Észak-északnyugat (Hitchcock, 1959)
Pszichó (Hitchcock, 1960)
Kínai negyed (Polanski, 1974)
Szigorúan bizalmas (Hanson, 1997)
Más-világ (Amenabar, 2001)
Mulholland Drive (Lnych, 2001)
5/8 anonim válasza:
Vad vágyak
Ártatlanságra ítélve
Legbelső félelem
A mágus
7/8 anonim válasza:
Angyalszív
Emlékezetkiesés
Kisiklottak
Holtodiglan
Transz
K-Pax
Ne nézz vissza
A 109. utas
Szárnyas fejvadász
Senkinek egy szót se
Vadidegen
Közönséges bűnözők
Azonosság
Az őslakó
Játsz/ma
A falu
Kiképzőtábor
Hideg nyomon
23-as szám
Letaszítva
Más/világ
Aberrált élvezetek
A gépész
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A többségét az itt felsorolt filmeknek már láttam, de azért akad néhány, amit nem ismerek. Ettől függetlenül ment mindenkinek a zöld kéz.
2015. máj. 26. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!