Mi történt Fuu-val?
Figyelt kérdés
Most úgy lett vége a fillernek, hogy Fuuék találkoznak Kakuzuval és Hidannal és Fuu barátkozni akar Kakuzuval, de Kakuzu elmondja, hogy nem azért jöttek, ez most komoly??? Ki sem fog derülni, hogy mi lett? Vagyis tudom, hogy sejteni lehet, hogy elkapják őt de ez így tök rossz. Megnéztem volna Fuu, hogyan harcol velük és én nagyon meg is szerettem ezt a lányt :))2015. máj. 23. 23:32
1/5 anonim válasza:
Hát de már tudtuk, hogy elkapták és megölték, hiszen az állatkája az Akatsukinál volt... :(
2/5 anonim válasza:
Fuu meghalt, mivel Kabuto reanimálta az Edo Tenseijel és aztán Obito használta a testét. Lényegtelen karakter és történet.
3/5 TallandThin Boy válasza:
Mivel kiszedték belőle a Bijuut, ezért meghalt.
Hidan és Kakuzu ellen pedig nem csodálom, hogy vesztett. A két állítólagos jounin akik mellette voltak pedig szóra sem érdemesek a látottak alapján.
4/5 anonim válasza:
Én bírtam,olyan volt mint Naruto csak sokkal nagyobb szintet képviselt a közvetlenségben,nem az erő hatalom pénz érdekelte,csak barátokat akart.
5/5 anonim válasza:
Én is bírtam,de egyértelmű mi történt vele.Hidan és Kakuzu pedig az egyik legerősebb akatsuki páros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!