Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most néztem a viasat 3-on...

Most néztem a viasat 3-on Miami helyszínelők utolsó részét. És meghalt benne Horatio Caine, hadnagy, (főszereplő. ) Csak megjátsza? Nem is halt meg? Nagyon kivi vagyok. Aki tud az írjon hogy mi lesz a köv. Epizódba.

Figyelt kérdés
köszi!
2010. febr. 25. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Horatio nem hal meg természetesen csak eljátszotta egy ügy érdekében pontosan már nem emlékszem, de a lényeg, hogy nem hal meg!
2010. febr. 25. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2010. febr. 26. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
ugy oldotta meg, hogy Ryan-nel megbeszélte, hogy kimennek a reptérre, Horatio vmi extra vastag golyóállómellényt vesz fel, vérnek látszó dologgal töltve. Ryan-t megbizza, hogy lője le. Ryan lelövi, Horationak nem lesz semmi baja, de kiömlik a vérnek láccó cucc, és mindenki azt hiszi (Ryan kivételével), hogy Horatiot megölték! későb kérdőre onja Ryan-t Calleigh és Eric, és Ryan kénytelen bevallani nekik, hogy ez csak egy színjáték, és elmesélte az egész története. Hamarosan Horatio visszatér. Éppen egy "olvadó töltény"-ből van rengeteg a városban(ez azért olvadó, mert átüti a sima golyóálló mellényt is, és ezzel nagyon-nagyon veszélyes), és Horatio ki akarja vonni őket a forgalomból. Julia segítségét kéri, aki eljátsza Salisnak, hogy szereti, és hogy vegye vissza a város összes olvadó golyóját. Salis visszaszerzi, és amikor a Yacht-jával akar Juliával elmenekülni, akkor Julia "szakít" vele, mire Horatio pisztollyal a kezében megfordul Salis előtt, és mikor Salis a yachtra felmenekül, Horatio megcélozza a tankot, felrobban a hajó, de Salis holtestét nem találják! Sok-sok epizód mulva Salis megjelenik egy epízódban, úgy, hogy az arcát mivel a robbanás megroncsolta, új arcot varratott magának, és visszatért...
2010. máj. 21. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Nem salas nyomozó?
2010. máj. 21. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
nem. Salis egy férfi bűnöző volt... a 7.évad 1. részének a végén tűnik fel. Ez egy bűnöző, aki terjesztette az olvadó töltényeket, majd visszaszerezte.
2010. máj. 22. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Amikor Kelly megtudja hogy Horachio meghalt akkor el kezd sírni. (Ha jól emlékszem)

De amúgy én is azt hittem hogy meghalt.

2012. júl. 14. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!