Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi idő telik el? (bővebben...

Mennyi idő telik el? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A The Walking Dead című sorozatban azt már tudom hogy nem tudjuk hogy honnan ered a vírus. De engem az érdekelne hogy mennyi ideig volt Rick komában. Mert ahogy emlékszem, amikor lelőtték és kórházba került akkor még nem volt jele a zombiknak. De amikor felébredt akkor már tönkre ment a világ.

Szóval a kérdés hogy mennyi ideig volt Rick kómában?

2015. máj. 18. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Itt pont ezt tárgyalják

2015. máj. 19. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszoló amit linkelt ott kb 1 hónap környékét tippeltek a legtöbben. Szerintem is valami hasonló lehet. Csak azt nem értem hogy élhette túl élelem nélkül...

Na mindegy, az hogy honnan ered a vírus arról meg már készül az új sorozat, a Fair the Walking Dead. Már elkezdték a forgatását. :)

A nyáron kezdődik. Ott mindent meg lehet tudni, hogy mi ez a vírus, valamint milyen volt az élet előtte. És állítólag a végén eléri egymást a két sorozat és a szálak is össze futnak majd. Én azt is el tudom képzelni, hogy a végén találkozik az ebben szereplők az eredeti sorozat szereplőivel és eggyütt próbálnák a túlélést. Szóval, csak is jó lehet, ajánlom majd a megnézését ha kijön :)

2015. máj. 28. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!