Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek voltak a legjobb...

Melyek voltak a legjobb sci-fi filmek amiket eddig láttatok? Miért?

Figyelt kérdés

2015. máj. 17. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A miért mindegyikre az, hogy mert tetszett.

Gattaca; Időbűnök; Dark City; eXistenZ; A 13. emelet; Hold; Eredet; Csillagok között; 2001: Űrodüsszeia; 12 majom; Az őslakó; Az ötödik elem; Equilibrium; K-PAX - A belső bolygó; Kocka; Elpusztíthatatlanok; Csillagközi invázió; A dolog.

2015. máj. 17. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Ötödik elem - Nagy gyerekkori kedvenc, emlékszem egyszer még németül is megnéztem, pedig egy szót nem beszéltem németül. De mindegy is volt, addigra már tudtam kívülről. :)

Vissza a jövőbe - Szerintem ez nemcsak az egyik legtökéletesebb sci-fi, hanem az egyik legtökéletesebb film is. Vicces, izgalmas, a karakterek nagyon szerethetőek, és remekül idézhető.

Az ember gyermeke - Nagyon erős atmoszférája van, nagyon nyomasztó.

Terminátor 2.: Az ítélet napja - Ha Schwarzanegger benne van valamiben, én azt már rögtön szeretem, de ez a film mellé még hihetetlenül izgalmas is, csak úgy elrepül a kb. két és fél órás játékidő.

2015. máj. 17. 18:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Szárnyas fejvadász: történet, színészek, látvány, zene egyaránt tökéletes.

Ezen kívül még van jópár, de te egyet kérdeztél.

2015. máj. 17. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Csillagok háborúja: Erről nincs mit beszélni.

Űrgolyhók: Nem tudom, ezt ide írjam-e mint sci-fi, dehát örök kedvenc, egyik legjobb paródia.

Ötödik elem: Ahogy kedves #2 helyzetében is, én is még gyerekként láttam, apukám egyik kedvenc filmje és ő mutatta, nekem is az lett, rongyosra néztük. Ritkajó film.

A dolog: Sci-fi mellett horror rajongó is vagyok, hát ez az a kevés filmek egyike, amitől úgy félni is lehetett.

Alien és Aliens: Egy univerzum, két hagulatilag teljesen eltérő film. Első inkább horror, második akció, imádom őket.

2015. máj. 17. 18:20
 5/11 anonim válasza:
Időhurok- Ez az igazi agyfasz film főleg a vége... zseniális.
2015. máj. 17. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Az ötödik elem, Kocka, Csillagok között, Az ember gyermeke, Békefenntartók háborúja, Star Trek(az újak), Imposztor, A galaxis őrzői, District 9
2015. máj. 17. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Star Wars

Űrgolyhók

Ötödik elem

Star Trek

12 majom

Alien filmek

Csillagkapu

Támad a mars

A függetlenség napja

Man in Black

2015. máj. 17. 22:13
 8/11 anonim válasza:

Districkt 9 - Egyszeruen fantasztikusan meghokkento.

A Hold - Nagyon durva.

2015. máj. 17. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Alien filmek

A dolog

Screamers

Star Wars filmek

Összefoglalva: fantáziadúsak, érdekesek, izgalmasak.

2015. máj. 18. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Alien 1-4

District 9

Chappie

Elysium

Ötödik elem

2015. máj. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!