Melyek voltak a legjobb sci-fi filmek amiket eddig láttatok? Miért?
A miért mindegyikre az, hogy mert tetszett.
Gattaca; Időbűnök; Dark City; eXistenZ; A 13. emelet; Hold; Eredet; Csillagok között; 2001: Űrodüsszeia; 12 majom; Az őslakó; Az ötödik elem; Equilibrium; K-PAX - A belső bolygó; Kocka; Elpusztíthatatlanok; Csillagközi invázió; A dolog.
Ötödik elem - Nagy gyerekkori kedvenc, emlékszem egyszer még németül is megnéztem, pedig egy szót nem beszéltem németül. De mindegy is volt, addigra már tudtam kívülről. :)
Vissza a jövőbe - Szerintem ez nemcsak az egyik legtökéletesebb sci-fi, hanem az egyik legtökéletesebb film is. Vicces, izgalmas, a karakterek nagyon szerethetőek, és remekül idézhető.
Az ember gyermeke - Nagyon erős atmoszférája van, nagyon nyomasztó.
Terminátor 2.: Az ítélet napja - Ha Schwarzanegger benne van valamiben, én azt már rögtön szeretem, de ez a film mellé még hihetetlenül izgalmas is, csak úgy elrepül a kb. két és fél órás játékidő.
Szárnyas fejvadász: történet, színészek, látvány, zene egyaránt tökéletes.
Ezen kívül még van jópár, de te egyet kérdeztél.
Csillagok háborúja: Erről nincs mit beszélni.
Űrgolyhók: Nem tudom, ezt ide írjam-e mint sci-fi, dehát örök kedvenc, egyik legjobb paródia.
Ötödik elem: Ahogy kedves #2 helyzetében is, én is még gyerekként láttam, apukám egyik kedvenc filmje és ő mutatta, nekem is az lett, rongyosra néztük. Ritkajó film.
A dolog: Sci-fi mellett horror rajongó is vagyok, hát ez az a kevés filmek egyike, amitől úgy félni is lehetett.
Alien és Aliens: Egy univerzum, két hagulatilag teljesen eltérő film. Első inkább horror, második akció, imádom őket.
Star Wars
Űrgolyhók
Ötödik elem
Star Trek
12 majom
Alien filmek
Csillagkapu
Támad a mars
A függetlenség napja
Man in Black
Districkt 9 - Egyszeruen fantasztikusan meghokkento.
A Hold - Nagyon durva.
Alien filmek
A dolog
Screamers
Star Wars filmek
Összefoglalva: fantáziadúsak, érdekesek, izgalmasak.
Alien 1-4
District 9
Chappie
Elysium
Ötödik elem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!