Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » (Animések) én nem követem/néze...

(Animések) én nem követem/nézem a naruto shippudent de azt hallottam meg mondták hogy meghalt neji. hogy halt meg?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Röviden: átszúrta néhány karó a testét.

Hosszabban: az egyik régebbi ellenség, Obito Uchiha irányította a 10farkút. Fa karókat kezdett a shinobi seregre zúdítana, ami felnyársalt egy csomó embert. Naruto nem tudott mindegyik elől kitérni, ezért Hinata elélépett h őt nyársalják fel a karók, Neji ezt meglátta és beugrott Hinata elé.

2015. máj. 16. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:

áhh...libabőrös lettem...:P

szeegény..

köszönöm a választ :)

2015. máj. 16. 22:30
 3/8 TallandThin Boy ***** válasza:

Itt meg is nézheted :)

[link]

2015. máj. 17. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem Neji a kedvencem,bár már kár hogy csak fillerekben láthatom.Szerintem mindenki megnézte volna a Neji vs Rock Lee harcot. :D
2015. máj. 18. 21:19
 5/8 TallandThin Boy ***** válasza:
#4 Lee simán nyert volna :)
2015. máj. 19. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kinyitja a 8 kaput akkor igen,egyébként nem hiszem. :)
2015. máj. 19. 21:27
 7/8 TallandThin Boy ***** válasza:
7 kapuval is nyert volna. Egy olyan rengeteg csakrával rendelkező ninját, mint Kisame le lehetett győzni a 7. kapu kinyitásával. Neji pedig azért elég messze van Kisame erejétől. A 8 kapu a Rikudou Sennin erejű Madara megszorongatására is elég volt.
2015. máj. 19. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
De Lee nem olyan erős mint Gai sensei ezért a 7. kapu kinyitása is eléggé megerőltetné. :D
2015. jún. 1. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!