Seda97 kérdése:
Tudnátok nekem mondani, olyan japán filmeket amik a tanár-diák szerelemről szólnak?
Figyelt kérdés
Láttam egyet és nagyon tetszett. A címe : Close range love. Igaz feliratos, de nagyon jó volt. Egészen pici korom óta ez a kedvenc témám, úgy hogy a "Úristen te hülye vagy?" vagy " nem vagy normális" kommenteket kérem hanyagoljuk. Csak az írjon aki tud nekem segíteni. A válaszokat előre köszönöm ^_^2015. máj. 14. 16:12
1/2 anonim válasza:
Miért?Ilyen filmeket csak a nem normálisak néznek?Nem értem,miért írtad,hogy azt ne írják. :)
Szerintem nincs azzal semmi baj,ha ilyen filmeket szeretsz.Ha már benéztem,írok egyet,de nem japán film,amerikai.
David Gale élete,habár ebben nem csak arról van szó,de érdemes végignézned,nagyon jó film.
2/2 anonim válasza:
Nem egészséges lelki/szellemi szempontok alapjàn sem ilyen beteg témájú filmeket nézned. Tudod az okát?
Olyan képzeteket indít el a fejedben, amik szépen összemosódnak majd a valóságról alkotott képeddel...stb.
A korkülönbség, vagy az alá-fölé rendeltségű viszonyok tetszenek?
Szerintem rendezned kellene a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!