Mi a véleményetek a Titanic-filmről, és annak történetéről? Az igaz szerelemről, ahogy Jach és Rose szeretik egymást
Nekem az a véleményem, hogy ha mindketten túlélik és elkezdenek együtt élni, tönkremegy a kapcsolatuk. Miután elszáll a rózsaszín köd és előkerülnek a hétköznapi problémák, gond lesz, hogy különböző társadalmi osztályba tartoznak. A teljesen különböző világnézetük, szokásaik, életvitelük miatt szétmentek volna. Leghamarabb 2, egkésőbb 10 év múlva.
L20
Soha ilyet nem akarnék. Igen, igaz szerelem, végre találtál egy férfit, akivel minden tökéletes, boldog vagy vele... két hétig (max egy hónapig)... aztán elveszíted örökre...
(Ezt az érti, akinek volt már kapcsolata. Nekem ilyen is volt, de talán azért volt minden tökéletes, mert túl hamar vége lett nem a mi hibánkból, mi folytatni akartuk, a körülmények miatt.)
Rosenak lett egy lánya. Szinte el is felejtette Jack-et. Ha nem jönnek a kincskereséssel, akkor nem is jut eszébe.
Egyébként aranyosak voltak, egyszer én is ilyet szeretnék (csak egy életen át) és ez folyamatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!