Iron Man vs America Captain: Civil War filmről vélemény?
Még soká jön ki a film de kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltak erről???
Elvileg a film arról fog szólni hogy a kormány megelégeli azt hogy a superhősök minden szabályt felrúgva vannak az országban.( valami ilyesmi az indok még nem tudom annyira)
És elkötelezi Vasembert és Amerika Kapitányt hogy csatlakozzanak az ország hadseregéhez vagyis a kormányt szolgálják.Vasember belemegy de a Kapitány nem és ő független akar maradni és ebből lesz majd a harc később.
Tudjuk hogy Amerika Kapitány nem sebezhetetlen mivel már nem egy filmben sérül meg pl.hason szúrják késsel stb.
Viszont Vasember vagy Toni Stark mögött áll a technológia.Ha nagyon könnyen gyorsan elakarná intézni Vasember a Kapitányt akkor kilő rá 1-2 rakétát és vége is harcnak. Viszont ennél szerintem komolyabb harc lesz szóval valószínű hogy egymásnak ugranak és verekednek egy jót :DD
Ti hogy látjátok majd ezt a filmet??? Van értelme megcsinálni??? Kinek fogtok majd szurkolni??? Vasembernek mennyire van nagy előnye a páncél miatt??
Még szép, hogy van értelme megcsinálni ezt a filmet :D Már nagyon várom ^^
Tony mögött valóban ott van a technológia, viszont akármennyire is szuper karakter, a páncélja nélkül nem sokat ér. Ha az nincs, akkor egyértelműen Amerika Kapitány van előnyben. Erőviszonyok szempontjából így kb. hasonló szinten vannak, ezért biztosan nagyon tuti kis összecsapás lesz kettejük között :) Meg ugye azért az is sokat számít, hogy a többi szuperhős közül ki áll Vasember, illetve Amerika Kapitány oldalára.
Azt, hogy kinek fogok szurkolni, még nem tudom megmondani. Talán egy kicsit jobban hajlok Amerika Kapitány felé, mivel az ő elképzelései még nem okoztak akkora bajt, mint Vasemberé. (lásd: Ultron) De ha megnézem a filmet, lehet változni fog a véleményem. Szóval, igazából nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!