Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Colton Haynes milyen szerepet...

Colton Haynes milyen szerepet játszik az Arrow-ban?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm, aki nézi a sorozatot, azt mondja, hogy ő maga Arrow, de rákerestem, és mást találtam a szerepre. Pontosabban mást is. Most szerepcsere volt?

2015. máj. 5. 17:01
 1/2 egy.utazo.lany válasza:
Szia. Maga az Arrow az Stephen Amell. Colton Haynes először egy törvényszegő srác, aki nagyon meg akarja tudni ki az Arrow. Majd segíteni akar neki. Ez meg is történik, persze nem ilyen hű de egyszerűen, de nagy vonalakba ennyi. Először egy átlagos ember És Roy Harper a neve, majd Arsenal lesz belőle. És ő is éli az átlag életét és közben úgy "Arsenaloskodik". Mondjuk az utolsó pár részben már bonyolódik, de ugyan ez, nyugi nincs semmilyen szerepcseréről szó. Legalább is a 3. évadig nincs. De nem tartom valószínűnek, hogy a következőkben lenne. Ha valamit bonyolultan írtam akkor szólj nyugodtan, eléggé nehezen tudok magyarázni.
2015. máj. 5. 18:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és teljesen érthetően írtad le szerintem:)
2015. máj. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!