Mennyit tudtok a Karib-tenger Kalózai 4 ről?
Pirates of the Caribbean - On stranger tides
Megvan a Karib-tenger kalózai 4. főgonosza!
Ian McShane lehet Feketeszakáll a Karib-tenger kalózai című Disney-kalandfilmsorozat negyedik részében, mely jövő tavasszal kerül mozikba. A Hollywood Reporter értesülései szerint egy igazi színészlegenda, Ian McShane áll tárgyalásban a Disney-vel és a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides alkotóival, hogy a kalózos sorozat negyedik epizódjának főgonoszát eljátszhassa.
Az már korábban kiderült, hogy Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe fog bújni és az ifjúság forrását fogja keresni, azonban Orlando Bloom és Keira Knightley helyett egyelőre csak Penelope Cruz érkezett a szereplőgárdába. A jövő májusi bemutatóra tervezett film forgatókönyvét Terry Rossio és Ted Elliot írta, a rendezést Rob Marshall vállalta el és egyelőre nincs arról szó, hogy 3D-ben készülne el. [sg.hu]
A tervek szerint a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides című filmet idén nyáron forgatnák Hawii-in és a mozikba 2011. május 20-án kerülhet.
Karib tenger kalózai 4 – Johnny Depp mégis kalózkodik?
Mégis eljátszhatja Johnny Depp Jack Sparow kapitányt, a Karib tenger kalózai negyedik epizódjában. Ezt maga a színész mondta az LA Times lapnak, kiemelve, hogy a Walt Disney Studios vezetőjének, Dick Cook kirúgása miatt. A színész elmondása szerint nagyszerű ember Cook és ha ő részt vesz a produkcióban, és persze Rob Marshall rendező is más szemszögből közelít a filmsorozathoz, akkor semmi akadálya az együttműködésnek. A tervek szerint a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides című filmet idén nyáron forgatnák Hawii-in és a mozikba 2011. május 20-án kerülhet.
Karib tenger kalózai 4 – 2010 nyarán kezdődne a forgatás?
Elképzelhető, hogy a Karib tenger kalózai negyedik epizódját jövő nyáron kezdenék forgatni. Ezt Rob Marshall rendező árulta el, miközben a Nine-Kilenc című musicaljét reklámozza. “Még mindig foglalkoztat a gondolat, hogy megvalósítjuk. Ha Johnny befejezi Angelina Jolieval a The Tourist forgatását, akkor jövő nyáron már elkezdődhet a forgatás, meglátjuk. Izgatott vagyok. Ha megtörténik, akkor úgy lesz. Le leszek nyűgözve. Imádom Johnnyt, és izgatott vagyok ezzel kapcsolatban.” – nyilatkozta a rendező. Arra a kérdésre, hogy mit mondana a történetről, Marshall a következőket felelte: “Elsőként kell egy forgatókönyv. Minden ezen múlik. Első a történet, s ha már ez megvan, akkor elkezdhetsz rajta dolgozni, ennyi. Ilyen egyszerű.”
Kiderül az örök fiatalság titka?
Mindenki arra vágyik, hogy szép, üde és fiatalos legyen. Erre a témára hajaz a Disney is, és az Ifjúság forrása köré építenék a Karib tenger kalózainak negyedik epizódját. Ehhez kapóra jön az In Stranger Tides című novellája, amit Tim Powers írt, s amely megfilmesítésre várva már évek óta ott porosodik a Disney stúdió könyvespolcán. Most a stúdió emberei gondoltak egy nagyot és elővették az Ifjúság forrása témakörét körbejáró kötetet és beleolvasztják a kalózok életébe.
A regény Jack Shandy Chandagnac történetét meséli el, aki egy brit bábos fia, s aki feladja a családi hagyományt, és a bábok madzagokon való rángatása helyett apja halála után Jamaica-ra hajózik, hogy megtalálja a becstelen nagybácsiját, aki megtámadta apja végrendelét. Útja során azonban elfogják a kalózok, akik választás elé állítják, hogy vagy beáll közéjük, vagy kivégzik. Hamarosan kelletlenül, de csatlakozik Készakáll legénységéhez, akik éppen a Fiatalság kútjánál horgonyoznak le.
Powers, az író az LA Timesnak beszélt a könyv filmre való átültetéséről. “Néhányszor már láttam a filmeket, és számomra világos, hogy a következő utazás éppen a Fiatalság forrásához vezet.” Természesetesen nem Jack Sparrow szerepel. “A főszereplőmnek semmi köze Jack Sparrowhoz, teljesen más karakter. Feltételezem, a stúdió emberei Geoffrey Rush karakterei, azaz Barboss és Kékszakál köré építenék a film történetét. Az egyedüli dolog, amiben biztos vagyok, hogy a Fiatalság forrása mint fő motívumot meghagyják.”
Terry Rosio, forgatókönyvíró azt nyilatkozta az Empire magazinnak: “Mi a Kékszakáll és az Ifjúság forrása történetét szeretnénk vászonra vinni, és Tim Powers erről írt regényt. Mi csak kiemeljük a fontos részeket a filmhez. Nagyon megkapó, és Tim Powers egy remek író – s ez egy nagyszerű kötet. Nem tudom megmondani, hogy a film alapjául szolgál-e a könyv, de mindenesetre elég részt kiveszünk belőle ahhoz, hogy a forgatókönyv része legyen.”
Elizabeth Swann karaktere nem vesz részt a Karib tenger kalózai című kalandfilmsorozat negyedik részében, ugyanis Keira Knightley-nak más tervei vannak. A huszonkét éves hollywoodi színésznő már belefáradt.
Nem tudom elképzelni, hogy újra eljátsszam a szerepet. Ez egy nagyszerű élmény volt! Valóban teljesen rendkívüli, de úgy gondolom, hogy a három az nekem bőven elég volt.
– mondta a sztár.
Jelen pillanatban azt már lehet tudni, hogy lesz negyedik rész is, meg azt is, hogy eddig csak Depp szerepe biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!