Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem értem az Interstellar végét?

Nem értem az Interstellar végét?

Figyelt kérdés

Szóval azt nem értem, hogy ugye a végén Cooper belezuhant a fekete lyukba. Öregedett elég sokat, mentek az évek. Bran pedig közben elment Edmund bolygójára megmenteni az emberi fajt. Aztán Coopert valahogy megtalálták a rangerek, és már fent is volt a lányáról elnevezett hajón. De aztán elment Branért. Gondolom a film végén már a jövőben vagyunk, szóval valószínűleg odaért, de hogy? Rengeteg idő ment el, Brannek már elég idősnek kéne lennie, ehheg képest ugyanúgy nézett ki. Plusz, hogy bírta volna egyedül olyan sokáig? És egyáltalán merre tartanak a Cooper-gépek? Vagy mivan?:'DD

Bocsi, 10 perce fejeztem be a filmet, és megőrülök, hogy nem tiszta nekem a vége.

Előre is köszönöm, ha valaki szán rám időt és elmagyarázza. c:

2015. máj. 2. 01:48
 1/2 anonim válasza:
Nem lett rendesen lezárva, ezért nem érted.
2015. máj. 2. 05:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem Cooper öregedett, hanem a fekete lyukon kívüli világ. De valószínűleg csak az egyik oldalán, a földi oldalon. A másik oldalán, a Bran oldalon pedig Cooper léptéke szerint telt az idő, így a nő is ugyanúgy fiatal maradt.
2015. máj. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!