Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Válságban vagyok. Nincs...

Válságban vagyok. Nincs sorozat, amit nézhetnék. Tudnátok ajánlani jókat?

Figyelt kérdés

Ezeket néztem/nézem: Game of Thrones, Six Feet Under, Gilmore Girls, Friday Night Lights, Survivor, Amazing Race, The Good Wife, Switched at Birth, Parenthood, Downton Abbey, Doctor Who, Battlestar Galactica, Scrubs, Dr. House, True Detective, Hannibal, Walking Dead.

Szóval kb mindent megnézek, ami igényesebb, de kifogytam. Nincs olyan, amiből lenne minimum 3 évad, hogy tudjam darálni. Tippek?

Olyan kéne, ami nem epizodikus (mint a Smalville, vagy a Criminal minds, amiket szintén néztem egy darabig), hanem azért valamennyire összefüggő....

2015. máj. 1. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

The Killing

Homeland

Justified

Banshee

2015. máj. 2. 12:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Americant néztem, a Freak Showt hagytam félbe, mert annyira nem jött be, a boszorkányos évadot meg nem is láttam. A Supernatural nekem nagyon epizodikus volt, és meguntam a démonokat egy idő után. :D Dr. Who-ból pedig csak a rebootot nézem. :)

Köszi a tippeket, kezdem jobban érezni magam :D

2015. máj. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!