Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen jó sorozatok vannak? 16L

Milyen jó sorozatok vannak? 16L

Figyelt kérdés
Már néztem a Kínost a gossip girl-t és a The 100-ot. Ezek nagyon tetszettek, de nem tudom most mit nézzek. Nektek mi a kedvencetek?
2015. máj. 1. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Született feleségek, és a már említett Gossip Girl a kedvencem, ezeken kívül pedig amit ajánlani tudok:

Pretty little liars - viszont ne szinkronnal nézd, mert az borzalmas :D Ha már le lett volna szinkronizálva akkor, amikor én elkezdtem, akkor biztos, hogy nem néztem volna tovább, mert tényleg kibírhatatlan (csak az nem szimpi, hogy mostanában elég divatsorozat lett)

Skins - nem kell kommentálni, egyszerűen fantasztikus.

Faking it - kb. Awkward kategória

90210 - kb. GG kategória, és már jó rég vége.

The Carrie diaries - sajnos elég hamar abbahagyták, pedig jó sorozat volt szerintem

Once upon a time - nem kimondottan egy tinisorozat, de én nagyon szeretem

American Horror Story - nincs hozzáfűznivalóm, egyszerűen jó

Finding Carter - még csak a 2. évadnál jár, sok helyen erőltetett, de azért nem rossz

Egyébként vagy 30 sorozatot kivégeztem már, vagy épp jelenleg is nézem, szóval tudnék ajánlani még párat, ha ezek esetleg nem jönnének be :D

18L

2015. máj. 1. 17:26
 2/7 A kérdező kommentje:
ú köszönöm:) biztos belenézek ezekbe:D
2015. máj. 1. 18:21
 3/7 Lilla:3 ***** válasza:

Két pasi megy egy kicsi?

NCIS?

24?

2015. máj. 1. 19:16
 4/7 Lilla:3 ***** válasza:
Feketelista
2015. máj. 1. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Vámpírnaplók

Originals

Flash

Arrow

Supernatural

Teen wolf

Hart of dixie

2015. máj. 1. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:))
2015. máj. 10. 13:22
 7/7 anonim válasza:
Nem tudom,hogy érdekelnek-e koreai sorozatok is,de rengeteg nagyon izgalmas,romantikus,humoros van köztük,ha szeretnéd tudok ajánlani. :)
2015. szept. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!